Ο Γιώργος Μαυρίδης «ξεσπά» κατά των συνωμοσιολόγων και των αρνητών του εμβολίου

Ο Γιώργος Μαυρίδης, που πρόσφατα είχε νοσήσει βαρύτατα από τον κορωνοϊό και μάλιστα νοσηλεύτηκε για αρκετές μέρες σε νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης. Σε πρόσφατο instagram story που έκανε σχολιάζει το έντονο αντιεμβολιαστικό και συνωμοσιολογικό κλίμα που διακατέχει ένα μέρος πολιτών.

Ο γνωστός παρουσιαστής και tattoo artist αναφέρθηκε σε εκείνους που πιστεύουν ότι πίσω από την Covid-19 βρίσκονται θεωρίες συνωμοσίας και σε όλους όσοι υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει εμβόλιο για τον κορωνοϊό , αλλά μόνο φυσιολογικός ορός.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, ο Γιώργος Μαυρίδης εξέφρασε την αγανάκτηση του:

«Να έχεις στήσει παγκόσμια πλεκτάνη με μια πανδημία που θα σκοτώσει εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη και θα στερήσει την ελευθερία τους. Θα έχεις καταστρέψει οικονομικά εκατομμύρια επιχειρήσεις για να πλουτίσει ένας. Θα έχεις ετοιμάσει το μεγαλύτερο κόλπο με εμβόλια τσιπάκια, που θα αλλάξουν το DNA. Θα είσαι έτοιμος να ολοκληρώσεις το έργο σου και ξαφνικά να σε ανακαλύπτει ο Μπάμπης και η Μαρία από την Άνω Ραχούλα ότι χθες δεν έβαλαν φάρμακο σε ζωντανή σύνδεση στη τηλεόραση αλλά φυσιολογικό ορό. Μη σου τύχει τέτοιο κακό δηλαδή».