Αυτές είναι οι δύο νέες εκδόσεις του Nissan GT-R για την αγορά της Ιαπωνίας.

Μιλάμε για το Nissan GT-R Premium Edition T-spec και Nissan GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec.

Και οι δύο εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής, θα είναι εμπορικά διαθέσιμες στο δεύτερο 15νθήμερο του Οκτωβρίου.

Αμφότερες οι εκδόσεις T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένες με κεραμικά φρένα, πίσω αεροτομή από ανθρακονήματα, ένα αποκλειστικό για τις εκδόσεις κάλυμμα κινητήρα, καθώς και ειδικά λογότυπα εμπρός και πίσω.

Συνολικά, έχουν προγραμματιστεί προς πώληση 100 μονάδες των μοντέλων περιορισμένης έκδοσης, με τους τυχερούς να επιλέγονται με κλήρωση.

Δύο νέα χρώματα αμαξώματος, το Midnight Purple και το Millennium Jade, έχουν προστεθεί στις επιλογές των T-spec.

Nissan GT-R: Ο Godzilla κυκλοφορεί ανάμεσά μας (vid)

Το Midnight Purple είναι μια προηγμένη έκδοση του χρώματος που χρησιμοποιήθηκε στις προηγούμενες γενιές GT-R και είναι εμπνευσμένη από τις χρωματικές αλλαγές του Βόρειου Σέλαος.

Το Millennium Jade χαρακτηρίζεται από πολυπλοκότητα και αποπνέει μια γαλήνια, αλλά ισχυρή παρουσία.

Το όνομα T-spec αντιπροσωπεύει τη φιλοσοφία του GT-R να καθοδηγεί και να διαμορφώνει τους χρόνους και είναι εμπνευσμένο από τις λέξεις «τάση» και «έλξη».

Ως «διαμορφωτής τάσης», το GT-R έχει κατασκευαστεί για να είναι μπροστά από την εποχή του και παρότι «κουβαλάει» αρκετά χρόνια, αποτελεί ακόμα και σήμερα εχέγγυο οδηγικής απόλαυσης.

Υψηλές επιδόσεις στο εξηλεκτρισμένο Nissan Note Aura NISMO

Το Nissan GT-R Premium Edition T-spec διαθέτει επίσης έναν αποκλειστικό εσωτερικό σχεδιασμό, σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου Rays (στο χρώμα του χαλκού) και ανάρτηση που εκμεταλλεύεται τη μείωση του βάρους κάτω από τα ελατήρια.

Το διευρυμένο χείλος στις ζάντες έχει αυξήσει την ακαμψία των ελαστικών, προσφέροντας ομαλή και άμεση απόκριση στον χειρισμό.

Σχεδιασμένη με έμφαση στις υψηλες επιδόσεις, η έκδοση GT-R Track Edition Engineered by NISMO T-spec είναι ειδικά εξοπλισμένη με οροφή και πίσω καπό από ανθρακονήματα.