Ραγδαίες ήταν χθες, οι πολιτικές εξελίξεις στην Ουάσινγκτον, προκαλώντας μια σχετική ανησυχία στην πρώην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, διέταξε τον αποχαρακτηρισμό των απόρρητων εγγράφων που έχουν στην κατοχή τους το FBI και η CIA, σχετικά με το στήσιμο της σκευωρίας εναντίον που, που ήθελε την ύπαρξη Ρωσικής εμπλοκής στην εκλογή του, στις Αμερικανικές Εκλογές του 2016.

Επί 3 χρόνια, το FBI και η CIA, με διάφορα προσχήματα και γραφειοκρατικές καθυστερήσεις, δεν έστελναν τα απαραίτητα έγγραφα.

Ή όταν τα έστελναν στην αρμόδια επιτροπή της Γερουσίας, που εξετάζει την υπόθεση αυτή, ήταν σβησμένα σε μεγάλο ποσοστό με μαρκαδόρο, για λόγους… εθνικού απορρήτου, μπλοκάροντας ουσιαστικά, το ερευνητικό έργο της αρμόδιας επιτροπής!

Αυτό, γίνονταν μέχρι χθες το απόγευμα, όπου ο διευθυντής των πληροφοριών, έδωσε ακράδαντα στοιχεία στη δημοσιότητα, που δείχνουν εμπλοκή της Χίλαρι Κλίντον και της CIA, εις γνώση του πρώην Προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα και του Τζο Μπάιντεν!

Ο Πρόεδρος Τραμπ, χαρακτήρισε την υπόθεση αυτή, σε χθεσινοβραδινό Tweet του, ως το μεγαλύτερο πολιτικό έγκλημα στην ιστορία των ΗΠΑ.

Επίσης, διέταξε να αποχαρακτηριστούν και τα έγγραφα που αφορούν στην έρευνα στον υπολογιστή της Χίλαρι Κλίντον.

Μερικά από αυτά είχαν διαρρεύσει και πριν τις εκλογές του 2016, όμως είχαν κατέβει από το ίντερνετ μέσα σε λίγα 24ωρα.

Οι ευθύνες των μυστικών υπηρεσιών για όλο αυτό φαίνεται πως είναι μεγάλες, καθώς είτε δεν γνώριζαν για την όλη κατάσταση, είτε δεν ενημέρωσαν ως όφειλαν το αντίπαλο στρατόπεδο (τους Ρεπουμπικάνους)