Ο «βασιλιάς του ποδοσφαίρου» Πελέ αποκάλυψε πως είχε τόσες πολλές εξωσυζυγικές σχέσεις, ώστε για κάποια από τα παιδιά που απέκτησε έμαθε πολύ αργότερα

Στο ντοκιμαντέρ που κυκλοφορεί στο Netflix την επόμενη εβδομάδα για τον Πελέ, ο «βασιλιάς του ποδοσφαίρου» αποκαλύπτει πολλά για την προσωπική του ζωή.

Ο Πελέ έχει επτά αναγνωρισμένα παιδιά

Ο 80χρονος θρύλος του ποδοσφαίρου, που έχει παντρευτεί τρεις φορές, παραδέχεται πως απέκτησε τόσα πολλά παιδιά που κάποια εξ αυτών αγνοούσε πως υπήρξαν.

«Με πάσα ειλικρίνεια είχα κάποιες σχέσεις, με κάποιες εξ αυτών απέκτησα και παιδιά, όμως δεν έμαθα γι’ αυτά παρά πολύ αργότερα» είπε με εξομολογητική διάθεση το «μαύρο διαμάντι».

Ο Πελέ έχει επτά αναγνωρισμένα παιδιά, συμπεριλαμβανομένης και της Σάντρα Μασάδο, την οποία αρνήθηκε να αναγνωρίσει παρότι το 1996 το δικαστήριο αποφάσισε πως ήταν κόρη του.

Η πρώτη του σύζυγος, Ροζεμάρι ντος Ρέις Σόλμπι, η οποία γνώριζε και ανεχόταν την απιστία του

Πέντε από τα παιδιά του, η 54χρονη Κέλι, ο 50χρονος Εντίνιο, η 42χρονη Τζένιφερ και τα δίδυμα Τζόσουα και Σελέστε, ηλικίας 24 ετών, προήλθαν από τους δύο γάμους του με τη Ροζεμάρι ντος Ρέις Σόλμπι και την Ασίρια Λέμος Σέισας.

Η Σάντρα, που το 2006 πέθανε από καρκίνο, ήταν καρπός της παράνομης σχέσης του με την υπηρέτρια Ανίσα Μασάδο. Το 1968 μια σχέση με τη δημοσιογράφο Λενίτα Κουρτζ απέφερε την 52χρονη Φλάβια.

Εδώ με την δεύτερη σύζυγό του, Ασίρια Λέμος Σέισας

Πάντως, σύμφωνα με τον ίδιο, οι σύζυγοι του γνώριζαν πως ήταν άπιστος. «Η πρώτη μου γυναίκα, η πρώτη φιλενάδα, τα ήξεραν όλα, ποτέ δεν είπα ψέματα». Στο μεταξύ, η 57χρονη Μαρία ντα Γκράσα Σούσα, μια 57χρονη και παλιό μοντέλο, η οποία στα 17 της ήταν ζευγάρι με τον Πελέ αποκάλυψε πως είχαν ανοιχτή σχέση, αλλά μόνο από την πλευρά του.

Εδώ με την Μαρία ντα Γκράσα Σούσα