Η συνέντευξη της Μέγκαν Μάρκλ και του Πρίγκιπα Χάρι, έπεσε σαν κεραυνός στο παλάτι- αλλά και σε ολόκληρη την Μεγάλη Βρετανία- και όπως ήταν λογικό, έφερε σε νέες εντάσεις τις ήδη τεταμένες σχέσεις των μελών της οικογένειας.

Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που ακούσαμε δια στόματος Πρίγκιπα Χάρι στην συνέντευξη- κόλαφο στην Όπρα Γουίνφρει, είναι πως η σχέση των αδελφών είναι κάπως…αιωρούμενη, αν και φυσικά υπάρχει αγάπη και από τις δυο πλευρές.

Σήμερα, ένα δημοσίευμα του Indepented, βάζει φωτιά σε όλα όσα ξέραμε και μας ενημερώνει πως τα αδερφια μίλησαν, αλλά η κουβέντα τους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί….αντιπαραγωγική.

Η κολλητή φίλη της Μέγκαν Μάρκλ, Γκέιλ Κινγκ, η οποία προυσιάζει την εκπομπή «CBS this Morning» ανέφερε στην εκπομπή της και περιεχόμενο της συνομιλίας του Χάρι με τον πατέρα του, Κάρολο. Σύμφωνα με όσα εκείνη γνωρίζει «Ο πρίγκιπας Κάρολος και ο γιος του μίλησαν μαζί το Σαββατοκύριακο για πρώτη φορά και οι συνομιλίες δεν ήταν παραγωγικές.»

Αναφορικά με την συνομιλία των δυο αδελφών δήλωσε «Λοιπόν, δεν προσπάθησα να αποσπάσω νέα τους αλλά τους τηλεφώνησα για να δω πώς αισθάνονται και είναι αλήθεια ότι ο Χάρι μίλησε με τον αδερφό του και έχει μιλήσει και με τον πατέρα του. Η λέξη που μου είπαν είναι ότι αυτές οι συνομιλίες δεν ήταν παραγωγικές. Αλλά χαίρονται που έχουν ξεκινήσει τουλάχιστον μια επικοινωνία. Και νομίζω ότι αυτό που συνεχίζει να τους ενοχλεί είναι ότι το Παλάτι λέει ότι θέλουν να επιλύσουν ιδιωτικά (τις διαφορές τους), αλλά ωστόσο, πιστεύουν ότι αυτές οι ψεύτικες ιστορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δυσφημίζουν ακόμη σε μεγάλο βαθμό τη Μέγκαν».

Η δημοσιογράφος πρόσθεσε αναφορικά με την φίλη της: «Κανένας από τη βασιλική οικογένεια δεν έχει μιλήσει ακόμα με τη Μέγκαν, αυτή τη συγκεκριμένη στιγμή. Και νομίζω ότι είναι απογοητευτικό γι’ αυτούς να βλέπουν ότι είναι μία φυλετική συνομιλία για τη Βασιλική Οικογένεια, όταν το μόνο που θα ήθελαν είναι να παρέμβουν τα Ανάκτορα και να διαμηνύσουν στον Τύπο να σταματήσει τις άδικες, ανακριβείς, ψευδείς ιστορίες που σίγουρα έχουν φυλετικό υπόβαθρο». «Και μέχρι να μπορέσουν να το αναγνωρίσουν, νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να προχωρήσουν. Όμως και οι δύο θέλουν να προχωρήσουν με αυτό και οι δύο θέλουν να θεραπευτεί αυτή η οικογένεια. Σε τελική ανάλυση, αυτή είναι η οικογένεια του Χάρι».

Τέλος, η διάσημη παρουσιάστρια πέταξε μια «βόμβα» που σίγουρα θα απασχολήσει το παλάτι, αναφορικά με στοιχεία τα οποία έχει στα χέρια της η Μέγκαν «Ξέρετε, είναι πραγματικά πολύ στοργική και γλυκιά. Και, όπως υποστηρίζω, η Μέγκαν έχει έγγραφα με τα οποία υποστηρίζει όλα όσα είπε στη συνέντευξη της Όπρα. Τα πάντα», ενώ συνέχισε «Το θέμα του bullying ξεκίνησε το 2018 και τώρα υπάρχει μια συνεχής έρευνα σχετικά με τον εκφοβισμό από την Μέγκαν Μαρκλ… οποιοσδήποτε όμως έχει συνεργαστεί μαζί της, μπορεί να σας πει ακριβώς ποια είναι».