Ποιο το προφίλ του πυγμάχου που δολοφονήθηκε εν ψυχρώ στο Γαλάτσι - Στο μικροσκόπιο η «φιλία» με τον «Κεφάλα» | 5452679 scaled

Από το απόγευμα της Δευτέρας, η Αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της εν ψυχρώ δολοφονίας του πυγμάχου, έξω από γυμναστήριο στο Γαλάτσι

Η μαφιόζικη δολοφονία εξελίχτηκε εν ριπεί οφθαλμού. Ο δολοφόνος προσέγγισε σε κοντινή απόΣταση το θύμα, το πυροβόλησε εφτά φορές και στη συνέχεια ανέβηκε σε μοτοσυκλέτα, που οδηγούσε άλλος άνδρας και μαζί εξαφανίστηκαν, όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες.

«Άκουσα πυροβολισμούς κατέβηκα κάτω να δω τι γίνεται και τον είδα κάτω στο πεζοδρόμιο», ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, σύμφωνα με το Mega.

Οι αστυνομικοί απέκλεισαν την περιοχή και εντόπισαν 7 κάλυκες, ενώ οι έρευνες στρέφονται σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ αντίπαλων συμμοριών της νύχτας.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έφερε στο «φως» το Mega και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, το θύμα δεν ήταν τελικά 35 χρονών, αλλά 44, καθώς έφερε πάνω του πλαστή ταυτότητα.

Η αστυνομία γνωστοποήσε πως ο πυγμάχος ήταν σεσημασμένος και είχε συλληφεί το 2011 και το 2013, ενώ είχε απασχολήσει τις Αρχές για απόπειρα ανθρωποκτονίας, τοκογλυφία, παίγνια, πλαστογραφία και για τον νόμο περί όπλων.

Η αρχή έγινε με τη δολοφονία του 58χρονου άνδρα, γνωστός στον υπόκοσμο ως «Κεφάλας», ο οποίος σύστηνε τον 35χρονο πυγμάχο σαν «ανιψιό» του και δεξί του χέρι. Δεν είχαν συγγένεια, ωστόσο τους συνέδεε στενή φιλία.

Μετά τη δολοφονία του με μαφιόζικο τρόπο στη Μεταμόρφωση, ο 35χρονος πυγμάχος τον διαδέχθηκε αναλαμβάνοντας την αρχηγία.

Οι Αρχές εξετάζουν πλέον, μήπως ο ίδιος ο 35χρονος είχε σκοτώσει τον 58χρονο.