Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του Χόλιγουντ αντιμετωπίζει με χιούμορ πολλές καταστάσεις και γεγονότα της ζωής τους. Ο λόγος για τους ηθοποιούς Ράιαν Ρέινολντς και Μπλέικ Λάιβλι, που γιόρτασαν την πρώτη φορά που ψήφισε ο Ρέινολντς ως Αμερικανός πολίτης.

Ο ηθοποιός που έχει ενσαρκώσει με τεράστια επιτυχία τον αντι-ήρωα Deadpool, κατάγεται από τον Καναδά και πρόσφατα απέκτησε την αμερικανική υπηκοότητα.

Θέλησε να γιορτάσει την πρώτη του φορά που ψήφισε, παρομοιάζοντάς τη με την πρώτη φορά που… συνευρέθηκε με κοπέλα σαν έφηβος.

Ο ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η πρώτη μου φορά που ψηφίζω στις ΗΠΑ. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τη σύζυγό μου Μπλέικ που έκανε την πρώτη μου φορά τόσο απαλή και τρυφερή. Ήταν πολύ τρομακτικό στην αρχή, μετά ενθουσιώδες και τώρα νιώθω κουρασμένος. Αλλά και περήφανος. #Ψηφίστενωρίς»

Την ίδια φωτογραφία ανάρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram και η σύζυγός του γράφοντας: «Ήταν η πρώτη φορά του Ράιαν. Κατανοητό ότι φοβόταν. Όλα συνέβησαν τόσο γρήγορα. Όπως, Πραγματικά γρήγορα. Έκλαψε. Προσποιήθηκα ότι κλαίω. Τότε κάλεσε όλους τους φίλους του».