Το γεγονός ότι θέλει να κάνει καριέρα στη βιομηχανία του πορνό αποκάλυψε πριν από μερικές ημέρες η Μικαέλα, η 23χρονη κόρη του Στίβεν Σπίλμπεργκ.

Η θετή κόρη του Αμερικανού σκηνοθέτη υπογράμμισε ότι ο πατέρας της στηρίζει την απόφαση της αυτή. Ωστόσο, μια φίλης της οικογένειας δήλωσε στην «Daily Mail» ότι ο Σπίλμπεργκ και η σύζυγός του δεν αντέδρασαν καθόλου καλά όταν έμαθαν το νέο. Μάλιστα, ένιωσαν ντροπή για την κόρη τους!

«Φυσικά ο Στίβεν και η Κέιτ, οι οποίοι είναι πολύ ανοιχτόμυαλοι γονείς και αγαπάνε τα παιδιά τους πέρα από κάθε όριο, πάντα υποστήριζαν τη Μικαέλα και προσπαθούσαν να την καταλάβουν. Αισθάνονται, όμως, ντροπή για την ξαφνική δημόσια παραδοχή της πως θέλει να εργαστεί ως πορνοστάρ», είπε χαρακτηριστικά.

Η κόρη του σκηνοθέτη δήλωσε στη συνέντευξή της στη «Sun» πως είχε πέσει θύμα βιασμού όταν ήταν μικρή, με αποτέλεσμα να βρεθεί στα δίχτυα του αλκοολισμού και της ανορεξίας.

Όσο για το παρατσούκλι της στη βιομηχανία του πορνό, η Μικαέλα έχει επιλέξει το Sugar Star.

Πάντως, η 23χρονη δεν έχει πτοηθεί από ό,τι κι αν έχει ακούσει, ενώ ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία και έγραψε: «Ειλικρινά, δεν διαβάζω τα αρνητικά σχόλια ούτε πρόκειται να απαντήσω. Αν με αγαπάτε είναι ΟΚ. Αν όχι είναι και πάλι ΟΚ. Οι εργάτριες του σεξ αξίζουν αγάπη και σεβασμό. Και εγώ είμαι εδώ για αυτές».