ΟΑΣΑ: Αυτός είναι ο νέος διαδραστικός χάρτης - Μετρό, ταξί, αξιοθέατα με ένα κλικ

Ο νέος διαδραστικός χάρτης του ΟΑΣΑ είναι γεγονός, καθώς ο Οργανισμός παρουσίασε τον διαδικτυακό χάρτη του δικτύου συγκοινωνιών της Αθήνας που «θα λύσει τα χέρια» πολιτών και τουριστών.

Στον χάρτη περιλαμβάνονται όλες οι στάσεις λεωφορείων, σταθμοί μετρό, σημεία πώλησης εισιτηρίων, αξιοθέατα και άλλα σημεία ενδιαφέροντος στην Αθήνα.

Μπορείτε να τον δείτε εδώ ή να τον βρείτε στην ενότητα «Εξυπηρέτηση ΜΜΜ Αττικής» στην ιστοσελίδα του ΟΑΣΑ.

Στον χάρτη, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν πληροφορίες για τις στάσεις λεωφορείων και τους σταθμούς μετρό και τραμ, τις στάσεις με προσβασιμότητα ΑμεΑ, τα σημεία μετεπιβιβάσεων μεταξύ όλων των ΜΜΜ, το δίκτυο πώλησης εισιτηρίων, αλλά και τα σημεία σύνδεσης με τον προαστιακό, τα ΚΤΕΛ, το λιμάνι του Πειραιά και το αεροδρόμιο της Αθήνας, καθώς και σημεία πολιτιστικού/ ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος. 

Σχετικά με τις στάσεις, ο εκάστοτε χρήστης μπορεί να βρει πληροφορίες δρομολογίων σε πραγματικό χρόνο ενώ η εφαρμογή δίνει και τη δυνατότητα επιλογής των επιπέδων πληροφόρησης του χάρτη που είναι ορατά, μέσω του σχετικού μενού, καθώς και της εύρεσης κοντινών σημείων εξυπηρέτησης γραμμών, στάσεων ή σημείων πώλησης σε ακτίνα από 500 μ. έως 1500 μέτρα.

Στο επόμενο διάστημα, θα προστεθούν νέα επίπεδα πληροφόρησης για το επιβατικό κοινό, όπως τα σημεία θέσεων στάθμευσης των ταξί και οι Αποκλειστικές Λωρίδες Λεωφορείων.