Πολύ σοβαρός αποδείχθηκε τελικά ο τραυματισμός του Αντίλ Ναμπί στο γόνατο κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης κόντρα στον Αστέρα στην Τρίπολη, καθώς είχε χειρουργηθεί στο ίδιο σημείο το 2013.

Υποβλήθηκε, όπως είχε προγραμματιστεί σε αρθροσκόπηση και φάνηκε ότι υπήρξε ρήξη του παλαιού μοσχεύματος και με τις ελάχιστες ίνες που κρατούσαν δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα. Συνεπώς αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση για αποκατάσταση πρόσθιου χιαστού.

Ως εκ τούτου θα μείνει εκτός δράσης για τουλάχιστον επτά μήνες. Ο 26χρονος μέσος αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ως το τέλος της εβδομάδας και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης.

Αναλυτικά:

«Σε διερευνητική αρθροσκόπηση στο γόνατο του αριστερού ποδιού υποβλήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης, από το ιατρικό επιτελείο της ομάδας μας, ο ποδοσφαιριστής, Adil Nabi.

Ο αθλητής παρουσίασε ρήξη του παλαιού μοσχεύματος στον πρόσθιο χιαστό και με τις ελάχιστες ίνες που κρατούσαν δεν ήταν δυνατόν να συνεχίσει την αθλητική του δραστηριότητα. Για τον λόγο αυτό αποφασίστηκε να γίνει επέμβαση αποκατάστασης πρόσθιου χιαστού, η οποία ήταν απόλυτα επιτυχημένη.

Ο Adil Nabi αναμένεται να πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο ως το τέλος της εβδομάδας και θα ακολουθήσει άμεσα πρόγραμμα αποκατάστασης».