Οι Άγριες Μέλισσες είναι η αγαπημένη συνήθεια του ελληνικού κοινού και μάλιστα τα τελευταία επεισόδια έχουν μια απίστευτη ταύτιση με τα περιστατικά που αμαύρωσαν το λαμπερό χώρο του θεάτρου αλλά και την υπόθεση της Σοφίας Μπεκατώρου.

Τα περιστατικά βίας και σεξουαλικής παρενόχλησης υπάρχουν έντονα και στη σειρά, καθώς είναι γνωστό ότι η τέχνη αντιγράφει τη ζωή. Αυτό είναι κάτι που θυμηθήκαμε ακόμα μια φορά μετά το χθεσινό επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες.

Η Ελένη Σταμίρη -η αγαπημένη μας Μαρία Κίτσου- αποφάσισε να μιλήσει για τον εφιάλτη που έζησε στις φυλακές εξαιτίας του Μάνου Βόσκαρη, που υποδύεται ο Βασίλης Μπισμπίκης. Η εξομολόγηση του βιασμού της και η αντίδραση των δικών της ανθρώπων στο Διαφάνι έκανε τους τηλεθεατές να παραλαλήσουν την εξέλιξη της σειράς με τα όσα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή μετά την καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

Το twitter προτρέπει όσους αναρωτιούνται “γιατί τώρα” στις καταγγελίες, που έχουν πάρει πια τη μορφή χιονοστιβάδας, να δουν το συγκεκριμένο επεισόδιο. Το ελληνικό #ΜeToo ξεκίνησε και φαίνεται πως αρπάζουμε κάθε ευκαιρία, ακόμα και μέσα από μια τηλεοπτική σειρά, για να κάνουμε ακόμα πιο δυνατό το κίνημα αυτό.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο χαρακτηριστικά tweets που συνόδευσαν τις εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες. Η Ελένη Σταμίρη δεν μίλησε απλά για αυτό που της συνέβη αλλά απευθύνθηκε και σε άλλες γυναίκες που κακοποίησε ο Βόσκαρης με την ελπίδα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα και να τιμωρηθεί όπως του αξίζει. Όλα αυτά μας θυμίζουν όσα ζούμε τις τελευταίες ημέρες και το twitter δεν έχασε την ευκαιρία να το σχολιάσει.