Οι χρήστες του Twitter ζητούν να κοπεί η σκηνή του Τραμπ από το «Μόνος στο Σπίτι»

Ένα από τα πιο διάδημα cameo στην ιστορία του κινηματογράφου έγινε από τον Ντόναλντ Τραμπ στην ταινία του 1992 «Μόνος στο Σπίτι: Χαμένος στη Νέα Υόρκη».

Για τις ανάγκες των γυρισμάτων έπρεπε να χρησιμοποιηθεί ένα υπερπολυτελές ξενοδοχείο, και έτσι ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ έδωσε τη συγκατάθεσή του να χρησιμοποιηθεί το δικό του, το «Plaza Hotel», με την προϋπόθεση όμως ότι θα έκανε μία μικρή εμφάνιση στην ταινία.

Έπειτα από τα επεισόδια στο Καπιτώλιο, χρήστες του Twitter ζητούν να κοπεί η εν λόγω σκηνή, με τον 40χρονο πλέον πρωταγωνιστή της ταινίας, τον Μακόλεϊ Κάλκιν, να είναι με το μέρος τους.

Ένας φαν της ταινίας έγραψε στο Twitter: «Αναφορά για την ψηφιακή αντικατάσταση του Τραμπ στην ταινία “Μόνος στο Σπίτι 2”, με τον 40χρονο Μακόλεϊ Κάλκιν».

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας απάντησε στο tweet, γράφοντας: «Πουλήθηκε».

Ένας άλλος λάτρης της ταινίας έκανε μια ερασιτεχνική επεξεργασία του Τραμπ από την σκηνή με τον Κάλκιν και το μοιράστηκε στο Twitter: «Λόγω του δημοφιλούς αιτήματος, αφαίρεσα τον Τραμπ από το Μόνο στο Σπίτι» έγραψε παραθέτοντας το βίντεο, με τον ηθοποιό να απαντά πάλι: «Μπράβο!».