Για άλλη μια φορά, το βράδυ της Παρασκευής, ο Χάρης Βαρθακούρης ζήτησε από την παραγωγή να συνδεθεί ζωντανά με το σπίτι του «Big Brother». Οι δέκα συγκάτοικοι, χαιρέτησαν ξανά τον παρουσιαστή ο οποίος ζήτσε από τον Ζακ να βγει στην αυλή καθώς τους περίμενε μια έκπληξη.

Ο Ζακ Ιωαννίδης βγήκε και αντίκρισε δέκα μπαλόνια να επιπλέουν στην πισίνα. Σε κάθε μπαλόνι ήταν αναγραμμένο το όνομα και ενός παίκτη. Τα μπαλόνια μοιράστηκαν στους παίκτες και εν συνεχεία ο Χάρης Βαρθακούρης τους ενημέρωσε πως μέσα στα μπαλόνια κρυβόντουσαν ερωτήσεις για τους κατόχους τους τις οποίες έχουν θέσει οι χρήστες των social media.

Πρώτος έσκασε το μπαλόνι του ο Δημήτρης Πυργίδης. «Πιστεύεις ότι ο Χρήστος Μακρίδης σε επηρρέαζε αρνητικά;» ήταν η ερώτηση και η απάντηση του παίκτη ήταν αρνητική. Επόμενος ήταν ο Θέμης Κανέλλος. «Είσαι μόνο 18 ετών. Ποιον συγκάτοικο σου θεωρείς πιο ανώριμο από σένα;» ήταν η ερώτηση και η απάντηση του Θέμη ήταν ο Χρήστος Βαρουξής.

Οι χρήστες των social media θέλησαν να μάθουν αν η Ραμόνα Ραμοροσάνου έπρεπε να επιλέξει ανάμεσα στην Άννα Μαρία και την Σοφία να αποχωρήσει τώρα από το σπίτι ποια θα ήταν; Η απάντηση της άμεση. Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

«Ποιος από τους συγκατοίκους έχει στόχο τις 100.000 και λειτουργεί μόνο με στρατηγική;» ρώτησε οι χρήστες τον Γρηγόρη Τσεκούρα και εκείνος έδωσε το όνομα της Ραμόνα Ραμοροσάνου.

«Τι συνέβη στην σχέση σου με τη Ραμόνα; Από αγκαλιά όλη μέρα ξαφνικά απέναντι» ρώτησαν τον Χρήστο Βαρουξή και εκείνος απάντησε πως: «Το έχω πει, σε ένα αγώνισμα που είχα με τον αδερφό μου θεώρησε ότι δεν την υπολογίζω και απομακρυνθήκαμε».

«Πιστεύεις ότι έχεις αδικήσει κάποιον συγκάτοικο με την συμπεριφορά σου;» ρωτήθηκε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη η οποία απάντησε αρνητικά.

«Ποιος συγκάτοικος σου πιστεύεις ότι σε συμπαθεί λιγότερο;» ρωτήσαν τον Δημήτρη Κεχαγιά και εκείνος απάντησε: «Είμαι ανάμεσα σε δυο. Θα πω ή ο Χρήστος ή η Άννα Μαρία».

Ποια κοπέλα από το σπίτι, αν δεν είχε σχέση, θα μπορούσε να κλέψει την καρδιά του Ζακ Ιωαννίδη; Μετά από λίγη σκέψη, ο παίκτης έδωσε το όνομα της Ραΐσα Κόντη.

Μια ερώτηση που δεν της άρεσε καθόλου δέχθηκε η Ραΐσα Κόντη. «Πιστεύεις πως η σχέση σου και αργότερα η διαμάχη σου με τους δίδυμους επηρέασε τους συγκάτοικους σου;» ρωτήθηκε η νεαρή παίκτρια και αφού εξέφρασε τη δυσαρέσκεια της για την ερώτηση απάντησε αρνητικά.

Τέλος η Σοφία Δανέζη ρωτήθηκε αν: «Υπάρχει κάποιος συγκάτοικος που με την συμπεριφορά του σε έκανε να αλλάξεις τη γνώμη σου γι’αυτόν;». Η απάντηση της τραγουδίστριας ξεκάθαρη. «Άλλαξα γνώμη για τη Ραμόνα που άλλαξε η γνώμη μου προς το χειρότερο» είπε.

Η Ραΐσα Κόντη αποχώρησε από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού

Οι μισοί από τους συγκατοίκους του «Big Brother» βρέθηκαν στον… τάκο καθώς οι πέντε από τους δέκα παίκτες βρέθηκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Ο παρουσιαστής του reality του ΣΚΑΪ, Χάρης Βαρθακούρης, μη θέλοντας να παρατείνει την αγωνία των παικτών, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ζήτησε από την παραγωγή να του παραδώσει το φάκελο με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Σοφία Δανέζη, Άννα Μαρία Ψυχαράκη, Δημήτρης Κεχαγιάς, Ζακ Ιωαννίδης και Ραΐσα Κόντη, καθισμένοι στον καναπέ του σπιτιού παρακολουθούσαν στο μόνιτορ τον Χάρη Βαρθακούρη να δίνει τα αποτελέσματα.

Από τους πέντε υποψηφίους προς αποχώρηση, ένας κατάφερε να συγκεντρώσει το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων από το τηλεοπτικό κοινό με αποτέλεσμα να πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι του «Big Brother».

Αυτή ήταν η Ραΐσα Κόντη η οποία συγκέντρωσε το χαμηλότερο ποσοστό θετικών ψήφων και έτσι το ταξίδι της στο «Big Brother» έλαβε τέλος.

Ο Μικρούτσικος «έδειξε» στην Ραΐσα Κόντη μια άλλη εκδοχή του καυγά για τη λέξη «κομπάρσα»

Στο δωμάτιο επικοινωνίας του «Big Brother» βρέθηκε η Ραΐσα Κόντη μετά από κάλεσμα του Μεγάλου Αδερφού. Η νεαρή παίκτρια ρωτήθηκε από τον Χάρη Βαρθακούρη για το άσχημο περιστατικό που συνέβη και οδήγησε στον έντονο καυγά ανάμεσα στην Σοφία Δανέζη και τους Δημήτρη Πυργίδη -Χρήστο Βαρουξή με αφορμή τη λέξη «κομπάρσα» με την οποία χαρακτήρισαν την Ραΐσα Κόντη.

«Ήταν κάτι που είπε ο Χρήστος, η λέξη κομπάρσος. Ο Πυργίδης για να το κάνει πιο ξεκάθαρο το έκανε εικόνα. Μου άρεσε η εξήγηση του Πυργίδη γιατί μου το έκανε πιο ξεκάθαρο. Αυτός στήριξε την άποψη του Χρήστου. Τους είπα ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο» ανέφερε αρχικά μεταξύ άλλων η Ραΐσα Κόντη στον παρουσιαστή Χάρη Βαρθακούρη.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος πήρε τον λόγο και εξήγησε στην παίκτρια πως αυτά που τις ανέφεραν ο Χρήστος Βαρουξής και ο Δημήτρης Πυργίδης ήταν μια ερμηνεία και όχι η πραγματική κατάσταση ενώ την ρώτησε γιατί την ενόχλησε η ερμηνεία και όχι η πραγματικότητα, δηλαδή αυτοί που όντως την ψήφισαν.

«Σίγουρα με πείραξε που με ψήφισε ο Κεχαγιάς αλλά με πείραξε και η ερμηνεία που μου έδωσαν» είπε η Ραΐσα στον παρουσιαστή. «Με την έκρηξη της Σοφίας ξεχάστηκε το ποιος σε ψήφισε και έγινε η υπερασπίστρια των αδυνάτων» είπε μεταξύ άλλων ο Ανδρέας Μικρούτσικος ενώ τόνισε πως όταν ο Μεγάλος Αδερφός την εγκάλεσε για την συμπεριφορά της, εκείνη για άλλη μια φορά τα έφερε «τούμπα». Όσο ο Ανδρέας Μικρούτσικος μιλούσε φάνηκε πως η νεαρή παίκτρια μπήκε σε σκέψεις.

«Ένα θέλω να σου πω. Είσαι πολύ γλυκιά. Πολύ τίμιο κορίτσι και σε έχω εκτιμήσει. Δε θέλω να μου στεναχωριέσαι» είπε στην Ραΐσα Κόντη στην συνέχεια και εκείνη χαμογέλασε και τον ευχαρίστησε για τα καλά του λόγια.