Μόλις κυκλοφόρησαν οι υποψηφιότητες για τα διάσημα και πολυαναμενόμενα βραβεία Grammy 2021, με τις εκπλήξεις και τις έντονες αντιδράσεις να μην λείπουν ούτε και από την φετινή διοργάνωση.

Ποιες είναι όμως οι φετινές υποψηφιότητες για τα βραβεία;

Η Beyonce φαίνεται λοιπόν να προηγείται στη μάχη των βραβείων με εννέα υποψηφιότητες, ενώ η Τaylor Swift ακολουθεί δυναμικά με έξι υποψηφιότητες. Ενώ, το μουσικό συγκρότημα BTS γίνεται η πρώτη ομάδα Κ-pop που είναι υποψήφια για βραβείο. Ο δημιουργός του συγκροτήματος, Jeff Benjamin, έκανε μια ανάρτηση στο twitter λέγοντας ότι η υποψηφιότητα του συγκροτήματος BTS ήταν ένα όνειρο ζωής γι’ αυτούς.

Από την άλλη όμως δεν έλλειψαν και οι έντονες αντιδράσεις από καλλιτέχνες, οι οποίοι δεν κατάφεραν να είναι υποψήφιοι για κάποιο βραβείο. Ένας από αυτούς ήταν και ο ποπ σταρ The Weeknd ο οποίος έγινε έξαλλος και δεν δίστασε να κατηγορήσει τα Grammy ότι είναι μια διεφθαρμένη διοργάνωση . Ωστόσο, δεν σταμάτησε εκεί καθώς μέσα από το προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter έγραψε χαρακτηριστικά «Χρωστάτε σε εμένα και τους οπαδούς μου την διαφάνεια και την επιτυχία την βιομηχανίας των βραβείων».

Πολλοί χρήστες του twitter έσπευσαν να τον επικροτήσουν ενώ άλλοι σχολίασαν ιδιαιτέρως έντονα την αλαζονική του συμπεριφορά.