ΔΕΗ: Ψηφίστηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου

Δόθηκε έτσι το «πράσινο φως» για να εισέλθει σε νέα τροχιά ανάπτυξης και επενδύσεων

Η έκτακτη γενική συνέλευση της ΔΕΗ ενέκρινε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας. Έτσι, δόθηκε το «πράσινο φως» προκειμένου να εισέλθει σε νέα τροχιά ανάπτυξης και επενδύσεων.

Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος κ. Γιώργος Στάσσης, έκανε λόγο για ιστορική ευκαιρία να ενισχύσει τη θέση της στην αγορά.

Οι μέτοχοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στη ΔΕΗ, υπερψηφίζοντας με ποσοστό άνω του 91% όλα τα θέματα της σημερινής γενικής συνέλευσης. Με τα κεφάλαια που θα συγκεντρωθούν, η εταιρεία θα χρηματοδοτήσει το μεγάλο επενδυτικό της πρόγραμμα, ενώ ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός, ότι η αύξηση κεφαλαίου αποτελεί τη μοναδική επιλογή που δεν επιβαρύνει τον ισολογισμό της εταιρείας και παρέχει ελκυστικά κεφάλαια με ιδιαίτερα χαμηλό κόστος.

PGRpdiBzdHlsZT0iIiBjbGFzcz0ibW9iaWxlX2Jhbm5lciBiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCgkJCTxkaXYgaWQ9J3ZyYWRpbmlfUFInIGNsYXNzPSJiYW5uZXItc3RpY2t5Ij4NCiAgPHNjcmlwdD4NCiAgICBnb29nbGV0YWcuY21kLnB1c2goZnVuY3Rpb24oKSB7IGdvb2dsZXRhZy5kaXNwbGF5KCd2cmFkaW5pX1BSJyk7IH0pOw0KICA8L3NjcmlwdD4NCjwvZGl2PgkJCTwvZGl2Pg==

Τι συζητήθηκε στη γενική συνέλευση

Ίσως σας ενδιαφέρουν