Πιερρακάκης: Ανάγκη να υπάρξει κεντρική ευρωπαϊκή δημοπρασία συχνοτήτων αντί για 27 εθνικές

Στο βίντεο το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση, ο κ. Πιερρακάκης τονίζει ότι «με τον τρόπο αυτό, θα απελευθερώσουμε πόρους»

🎙️ Άκουσε το άρθρο

Στην πρόταση που κατέθεσε μιλώντας την Πέμπτη στις Βρυξέλλες και στο EU Budget Conference 2026 για την ανάγκη να υπάρξει κεντρική ευρωπαϊκή δημοπρασία συχνοτήτων αντί για 27 εθνικές, αναφέρεται σε ανάρτησή του σε μέσο κοινωνική δικτύωσης ο Πρόεδρος του Eurogroup και υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κυριάκος Πιερρακάκης.

Στο βίντεο το οποίο συνοδεύει την ανάρτηση, ο κ. Πιερρακάκης τονίζει ότι «με τον τρόπο αυτό, θα απελευθερώσουμε πόρους και θα δώσουμε ακόμη μεγαλύτερη ώθηση σε έναν τομέα όπου η Ευρώπη διαθέτει ήδη παγκόσμιους πρωταθλητές».

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης