Ένα από τα πιο όμορφα κορίτσια του Τζέιμς Μποντ, η ηθοποιός Όλγα Κιριλένκο, ανακοίνωσε ότι έχει ανακάμψει πλήρως από τον κορωνοϊό.

Η ηθοποιός ανακοίνωσε τα ευχάριστα νέα σε ανάρτησή της στο Instagram την Κυριακή με αφορμή την ημέρα της μητέρας. Δημοσιεύοντας μία φωτογραφία της με μάσκα να κρατά στην αγκαλιά της τον γιο της έδωσε περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της και εξήγησε ποια ήταν τα συμπτώματα του κορωνοϊού στην περίπτωσή της.

«Έχω αναρρώσει πλήρως. Για να ανακεφαλαιώσω: Για μία εβδομάδα ένιωθα αρκετά άσχημα και ήμουν κυρίως στο κρεβάτι, κοιμόμουν, με υψηλό πυρετό και δυνατό πονοκέφαλο. Την δεύτερη εβδομάδα, ο πυρετός εξαφανίστηκε αλλά έκανε την εμφάνισή του ένας ελαφρύς βήχας και ένιωθα πολύ κουρασμένη. Μέχρι το τέλος της δεύτερης εβδομάδας ένιωθα απόλυτα καλά. Ο βήχας είχε σχεδόν φύγει, αν και βήχω ακόμα τα πρωινά αλλά μετά φεύγει τελείως την (υπόλοιπη) μέρα. Είμαι καλά! Και τώρα απολαμβάνω αυτό τον χρόνο για να σκεφτώ πολλά πράγματα και να περάσω χρόνο με τον γιο μου».