Η ελληνική αντιπροσωπεία δημιούργησε ένα νέο ολοκληρωμένο πακέτο After Sales υπηρεσιών για την καλύτερη δυνατή διευκόλυνση των κατόχων Peugeot και τη σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους.

Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, η Peugeot παρέχει ένα ολοκληρωμένο πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών.

Περιλαμβάνει από Online ραντεβού και παραλαβή-παράδοση στο χώρο του πελάτη, μέχρι αυτοκίνητο αντικατάστασης και τεχνική αναφορά με video check.

1. Online ραντεβού για σέρβις

Μέσα από τον ιστότοπο peugeot.gr, οι κάτοχοι Peugeot μπορούν να προγραμματίσουν ένα ραντεβού για την συντήρηση του οχήματός τους γρήγορα και εύκολα.

Επιλέγοντας τον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή που επιθυμούν, την ημερομηνία και ώρα που τους εξυπηρετεί, συμπληρώνοντας το είδος εργασίας και τα στοιχεία του οχήματός τους.

Peugeot ServiceGO: Προνομιακά πακέτα συντήρησης
2. Παραλαβή – παράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη

Δίνει τη δυνατότητα σε όλους τους πελάτες της ανά την Ελλάδα να πραγματοποιήσουν τη συντήρηση του Peugeot τους, χωρίς να απομακρυνθούν από τον χώρο τους.

Η παραλαβή και η επιστροφή του αυτοκινήτου πραγματοποιείται από έμπειρο τεχνικό προσωπικό, το οποίο παραλαμβάνει και παραδίδει το αυτοκίνητο, κατόπιν συνεννοήσεως με τον πελάτη.

Η υπηρεσία παραλαβής-παράδοσης ενδέχεται να περιλαμβάνει χρέωση αναλόγως της χιλιομετρικής απόστασης.

3. Αυτοκίνητο αντικατάστασης 

Φροντίζει για την κινητικότητα των πελατών της.

Κατόπιν συνεννόησης με τον εξουσιοδοτημένο επισκευαστή που θα αναλάβει την επισκευή ή την φανοποιεία του αυτοκινήτου, ο πελάτης Peugeot έχει την δυνατότητα παραλαβής αυτοκινήτου αντικατάστασης μέχρι το πέρας των εργασιών.

4. Τεχνική Αναφορά μέσω video check

Η τεχνική αναφορά μέσω video check είναι μια σημαντική υπηρεσία για την Peugeot καθώς με πλήρη διαφάνεια ενισχύει την εμπιστοσύνη του πελάτη όσον αφορά  την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου του.

Αν κατά τη διάρκεια της συντήρησης διαγνωστεί ότι χρήζει, επισκευής ή αντικατάστασης κάποιο εξάρτημα, ο πελάτης λαμβάνει οπτικοακουστικό υλικό (video).

Οι λήψεις που υποδεικνύουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειάζεται να αντικατασταθούν.

Συνοδευτικά  μία οικονομική  προσφορά αποστέλλεται προς τελική έγκριση από τον πελάτη.

Έρχεται το Hypercar της Peugeot για το Le Mans

Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το έμπειρο και άρτια καταρτισμένο προσωπικό του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot.

Στο site peugeot.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν πλήθος άλλων υπηρεσιών After sales.

Από προγράμματα συντήρησης για αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιείας, ανταλλακτικά ανακατασκευής, μέχρι πλήθος διαδικτυακών υπηρεσιών μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».