Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Έλλη Κοκκίνου έκανε γνωστό πως χθες ολοκληρώθηκε η φωτογράφιση για το νέο της άλμπουμ, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Νοεμβρίου.

Μάλιστα, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποκάλυψε πως ήταν προγραμματισμένη για την επόμενη εβδομάδα, ωστόσο το lockdown στο οποίο τέθηκε η χώρα από σήμερα εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού άλλαξε τα σχέδια.

Παράλληλα, η Έλλη Κοκκίνου κάλεσε τους ακόλουθούς της να προσέχουν και να ακούνε μουσική για να τους φτιάξει η διάθεση κατά την περίοδο της καραντίνας.

Αναλυτικά όσα ανέφερε στη λεζάντα:

«Λίγο πριν το σημερινό lockdown & με το ρολόι στο χέρι (τρέχαμε να προλάβουμε στην κυριολεξία ⏱😂) , καταφέραμε χθες βράδυ να ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση για το νέο album που είχαμε προγραμματίσει για την ερχόμενη εβδομάδα!

Μέσα σε μερικές ώρες παρέα με τους συνεργάτες μου οργανώσαμε τα πάντα ώστε να προλάβουμε και ευτυχώς 23:55 ήμασταν όλοι σπίτια μας!
Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας πολύ σύντομα , όλα αυτά που ετοιμάζουμε σε μια τόσο “περίεργη” και “απρόβλεπτη” χρονιά για όλους!
Να προσέχετε & να ακούτε μουσική για να σας φτιάξει η διάθεση 😘

#QuarantineDay1 #StaySafe».

View this post on Instagram

Λίγο πριν το σημερινό lockdown & με το ρολόι στο χέρι (τρέχαμε να προλάβουμε στην κυριολεξία ⏱😂) , καταφέραμε χθες βράδυ να ολοκληρώσουμε την φωτογράφιση για το νέο album που είχαμε προγραμματίσει για την ερχόμενη εβδομάδα! Μέσα σε μερικές ώρες παρέα με τους συνεργάτες μου οργανώσαμε τα πάντα ώστε να προλάβουμε και ευτυχώς 23:55 ήμασταν όλοι σπίτια μας! Ανυπομονώ να μοιραστώ μαζί σας πολύ σύντομα , όλα αυτά που ετοιμάζουμε σε μια τόσο “περίεργη” και “απρόβλεπτη” χρονιά για όλους! Να προσέχετε & να ακούτε μουσική για να σας φτιάξει η διάθεση 😘 #QuarantineDay1 #StaySafe

A post shared by Elli Kokkinou (@ellikokkinou) on