Ολυμπιακοί Αγώνες: Δείτε πώς είναι σήμερα το κορίτσι που έσβησε την Ολυμπιακή Φλόγα το 2004 στην Αθήνα

Η λαμπερή τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο διεξήχθη, ωστόσο για εμάς τους Έλληνες οι Ολυμπιακοί Αγώνες του 2004 θα μας σημαδεύουν τα πάντα μιας που τότε όπως λεγόταν «γύρισαν στο σπίτι τους». Οι Ολυμπιακοί Αγώνες στη χώρα μας είχαν κλείσει με μια χαρακτηριστική εικόνα που είχε κάνει τον γύρο του κόσμου: ένα 10χρονο κοριτσάκι, με πολύ χαρακτηριστικά μάτια, να σβήνει την Ολυμπιακή Φλόγα.

Σήμερα, 17 χρόνια μετά, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά για τη Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου. Το μικρό κοριτσάκι που μεγάλωνε στα Παιδικά Χωριά SOS έχει εξελιχθεί σε μια εξαιρετικά όμορφη γυναίκα.

Μάλιστα η ίδια διάβασε πολύ και κατάφερε να μπει στο τμήμα Βιολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών, μα να κερδίσει και υποτροφία στο «Watson School of Biological Sciences» στο Cold Spring Harbor Laboratory των ΗΠΑ.

Σήμερα στα 27 της χρόνια η Φωτεινή έχει όλη τη ζωή μπροστά της και παράλληλα έχει να θυμάται -και να λέει- πώς ήταν εκείνη που έσβησε τη φλόγα στους μοναδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες που έγιναν στην Αθήνα κατά τον 20ο αιώνα.

Μάλιστα η Φωτεινή Παπαλεωνιδοπούλου απασχόλησε στο παρελθόν τα lifestyle περιοδικά καθώς ήταν σε σχέση με τον γνωστό σεφ, Άκη Πετρετζίκη!

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν: