Ολυμπιακοί Αγώνες: Με Τεντόγλου στη μάχη για μετάλλιο ξεκινούν οι ελληνικές συμμετοχές του Σαββάτου

Μια από τις μεγάλες ελπίδες της Ελλάδας για μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Μίλτος Τεντόγλου, ρίχνεται στη μάχη των Ολυμπιακών, την 9η ημέρα της κορυφαίας αθλητικής διοργάνωσης του κόσμου.

Με την ελπίδα τα ελληνικά “χρώματα” να λάμψουν ακόμα περισσότερο, συνεχίζεται το Σάββατο (31/07) η δράση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται σε στίβο, κολύμβηση, ιστιοπλοΐα, πόλο ανδρών και άρση βαρών.

Στο στίβο εισέρχονται ο Μίλτος Τεντόγλου στον προκριματικό του μήκους, οι Εμμανουήλ Καραλής, Κώστας Φιλιππίδης στο επί κοντώ, η Χρυσούλα Αναγνωστοπούλου στη δισκοβολία γυναικών και η Ελισάβετ Περισίδου στον προκριματικό των 100μ. με εμπόδια.

Στην κολύμβηση ο Κρίστιαν Γκολομέεβ θα τα δώσει όλα για την πρόκριση στον τελικό των 50μ. ελεύθερου ανδρών, ενώ στο πόλο η εθνική Ανδρών αντιμετωπίζει τη Ν. Αφρική. Στην ιστιοπλοΐα ο Ιωάννης Μιτάκης συνεχίζει με την 7η και 8η ιστιοδρομία του, ενώ στην άρση βαρών έρχεται η ώρα του Θόδωρου Ιακωβίδη στην κατηγορία των 96κ. (προκριματικός).