Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την Γουλβς για τη φάση των «16» του Europa League, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και το COSMOTE TV αποφάσισε να μεταδώσει την αναμέτρηση μέσω του επίσημου καναλιού της στο YouTube.

Με αυτόν τον τρόπο, η συνδρομητική τηλεόραση αποφάσισε να συμβάλει στη δημόσια ασφάλεια, λόγω των εξελίξεων των τελευταίων ημερών.

Η ανακοίνωση της COSMOTE TV

«Η COSMOTE TV, λαμβάνοντας υπόψη το μεγάλο ενδιαφέρον του κοινού για τον αγώνα Ολυμπιακός-Γουλβς και προκειμένου να δώσει τη δυνατότητα σε όλους να παρακολουθήσουν τη σημαντική αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο UEFA Europa League, αποφεύγοντας τις πολυπληθείς συγκεντρώσεις, αποφάσισε να μεταδώσει ζωντανά τον αγώνα και στο επίσημο κανάλι της στο YouTube.

Με τον τρόπο αυτό, στηρίζει έμπρακτα τις οδηγίες της Πολιτείας για προστασία του κοινού από τον νέο κορωνοϊό με την αποφυγή πληθυσμιακών συγκεντρώσεων.

Η COSMOTE TV θα καλύψει την πολυαναμενόμενη αναμέτρηση της φάσης των «16» του UEFA Europa League, την Πέμπτη 12/3 στις 22.00, με pre-game εκπομπή που επίσης θα μεταδοθεί ελεύθερα και μέσω YouTube (21.00), αλλά και την εκπομπή UEFA Europa League Show στις 00.00 με πλούσια ρεπορτάζ και δηλώσεις των πρωταγωνιστών μέσα από το Καραϊσκάκης».

Δείτε εδώ στις 22:00 σε LIVE Streaming το Ολυμπιακός – Γουλβς