Τη δυσαρέσκειά του που το ματς ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Γουλβς θα διεξαχθεί χωρίς κόσμο εξέφρασε ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο.

Ο προπονητής των «λύκων» δήλωσε στο «Sky Sports» για το ματς με τον Ολυμπιακό: «Δεν έχει νόημα να γίνονται αγώνες με κλειστές πόρτες. Προσποιούμαστε ότι ζούμε μία φυσιολογική ζωή όταν τα πράγματα δεν είναι νορμάλ.

Έχει αντίκρισμα να παίζεις χωρίς κόσμο; Τι μήνυμα στέλνεις στον κόσμο και τους φανς έτσι;  Εάν πρέπει να πάμε εκεί θα πάμε. Όμως δεν συμφωνούμε να γίνει το ματς. Δεν είμαστε χαρούμενοι να πάμε. Δεν συμφωνώ στα κεκλεισμένων.

Ο βασικός στόχος του ποδοσφαίρου είναι η διασκέδαση. Εάν οι φανς δεν πάνε στα γήπεδα ποιο το νόημα; Αυτό είναι ένα θέμα που ξεπερνάει το ποδόσφαιρο».

την ίδια στιγμή, η Γουλβς συζητά με την UEFA το ενδεχόμενο αναβολής του αγώνα, καθώς ο Βαγγέλης Μαρινάκης διαγνώσθηκε με κορωνοϊό.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Telegraph», οι διοικούντες της αγγλικής ομάδας είναι εξαιρετικά προβληματισμένοι, καθώς θεωρούν ότι η αναμέτρησης θα θέσει σε κίνδυνο την υγεία των ανθρώπων της. 

Στο ρεπορτάζ ρεπορτάζ επισημαίνεται ότι η Γουλβς επικοινώνησε αμέσως μετά την ανακοίνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη με την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για να ζητήσει την αναβολή του αγώνα. 

Η απόφαση της UEFA αναμένεται εντός των επόμενων 24 ωρών.

Ο Ολυμπιακός, πάντως, θα μείνει στον Ρέντη, μέχρι να βγουν οι απαιτούμενες εξετάσεις από τους παίκτες και γενικά από τον σύλλογο, γεγονός που τόνισε σε Μέσο της Πορτογαλίας ο Πέδρο Μαρτίνς.