Μιλώντας στο Olympiacos TV, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί αναφέρθηκε στη σημερινή κλήρωση του Europa League, τονίζοντας πως όλα είναι πιθανά για τη συνέχεια της διοργάνωσης.

Αναλυτικά, όσα ανέφερε ο Νορβηγός αμυντικός του Ολυμπιακού:

Για την κλήρωση: «Είναι και αυτή άλλη μία δύσκολη κλήρωση. Εφόσον καταφέρουμε να κερδίσουμε αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο που έχουμε τώρα, τη Γουλβς, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε μία από τις πολύ δύσκολες ομάδες και στη συνέχεια ακόμα έναν. Πραγματικά η σειρά είναι γεμάτη δύσκολα παιχνίδια».

Για το αν τα δύσκολα ταιριάζουν στον Ολυμπιακό: «Φυσικά. Πάντα πιστεύουμε και πάντα ονειρευόμαστε. Πάντα πιστεύουμε στον εαυτό μας ότι μπορούμε να καταφέρουμε και αυτό είναι άλλο ένα πράγμα που θέλουμε. Θα δώσουμε τα πάντα να πετύχουμε τους στόχους μας».

Για τον τρόπο διεξαγωγής του υπόλοιπου Europa League: «Εξαρτάται από το πώς κοιτάς τα πράγματα. Έτσι κι αλλιώς θα είναι δύσκολα τα πράγματα. Βέβαια, όσο δύσκολα θα είναι για εμάς, άλλο τόσο θα είναι και για τους αντιπάλους μας. Ωστόσο, όπως διαμορφώθηκε η κατάσταση, είναι μία καλή λύση και ένας καλός τρόπος. Όλα είναι πιθανά».