Η πανδημία του κορωνοϊού κράτησε όλους εμάς μέσα και το μήνυμα που ακούγαμε ήταν «μένουμε σπίτι».Με τους δικούς τους ανθρώπους όμως δεν έμειναν εκείνοι που ήταν στην πρώτη γραμμή μάχης. Οι υπηρεσίες υγείας. Κι αν οι καταστάσεις αλλάζουν, κάποιες αξίες παραμένουν σταθερές.

Μια τέτοια αξία είναι είναι αυτή του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών που μέσα από την ιστορία μίας ιατρού που δίνει την καθημερινή της μάχη, απέναντι στην πανδημία δείχνει ότι είναι πάντα ένα βήμα μπροστά, και στα δύσκολα διασφαλίζοντας ότι όλες οι υπηρεσίες του, παρέχονται με απόλυτη ασφάλεια και εξειδικευμένους ελέγχους.

Για τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών, η ασφάλεια των ασθενών, των εργαζομένων, αλλά και των επισκεπτών αποτελεί προτεραιότητα. Για τον λόγο αυτό προχώρησε άμεσα σε εφαρμογή ειδικών μέτρων από την έναρξη της υγειονομικής κρίσης με στόχο την διασφάλιση της ασφάλειας προσωπικού, ασθενών και επισκεπτών. Παράλληλα, ενίσχυσε το Εθνικό Σύστημα Υγείας, παρέχοντας στη διάθεση του Υπουργείου Υγείας την Κλινική Περιστερίου για νοσηλεία ασθενών (μη covid-19) ώστε να υπάρχουν διαθέσιμες κλίνες για περιστατικά covid-19 στα νοσοκομεία αναφοράς.

Όλες οι κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών συνέχισαν τη λειτουργεία τους βάση των υποδείξεων του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ και σήμερα μπορούν ξανά να παρέχουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας στους ασθενείς που θα τις επισκεφθούν.

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, είναι ο κορυφαίος ιδιωτικός πάροχος υγειονομικής περίθαλψης στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ο Όμιλος διαθέτει 8 υπερσύγχρονα νοσοκομεία με χωρητικότητα 1.200 κλινών και συνεργάζεται με περισσότερους από 2.800 ιατρούς όλων των ειδικοτήτων, με διεθνή σταδιοδρομία στην Ευρώπη και στις ΗΠΑ. Απασχολεί περισσότερους από 3.000 υπαλλήλους πλήρους απασχόλησης και συνεργάζεται με τα πιο επιφανή Πανεπιστήμια και Οργανισμούς του Κόσμου. Ιδρύθηκε το 1984 από τον Δρ. Γ. Αποστολόπουλο και ανήκει και διευθύνεται από την οικογένεια Αποστολόπουλου, καθιστώντας το, το μοναδικό Όμιλο Υγείας στην Ελλάδα που ανήκει σε ελληνικά συμφέροντα.