Με το άνοιγμα τριών νέων καταστημάτων λιανικής πώλησης ενεργειακών υπηρεσιών και προϊόντων σε τρεις κομβικής σημασίας πόλεις: τον Πειραιά, την Πάτρα και το Βόλο, επεκτείνει δυναμικά το δίκτυο των καταστημάτων του ο όμιλος Ήρων με  τον πρόεδρο  Γιώργο Κούβαρη και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Δανιόλο.

 Πλέον, στα 13 συνολικά σημεία εξυπηρέτησης, οι καταναλωτές μπορούν να ενημερώνονται για τα ανταγωνιστικά προϊόντα και υπηρεσίες που διαθέτει η εταιρεία για το σπίτι και την επιχείρηση, καθώς και για τις καινοτόμες πρωτοβουλίες  προς την ενεργειακή ανεξαρτησία με σταθερό άξονα την πράσινη ενέργεια και την προστασία του περιβάλλοντος.

Ο όμιλος Ήρων , συνεχίζει να επενδύει στη στρατηγική του με επίκεντρο τον καταναλωτή και την κάλυψη των αναγκών του σε ηλεκτρικό ρεύμα, φυσικό αέριο και ηλεκτροκίνηση.

Η επέκταση του δικτύου του σε όλη την Ελλάδα παρά την πανδημία, επιβεβαιώνει  τη δέσμευσή του στο όραμα για άμεση και διαφανή εξυπηρέτηση των πελατών αλλά και την αισιοδοξία του για την επόμενη ημέρα.

Το εξειδικευμένο προσωπικό Ήρων, βρίσκεται πάντα στη διάθεση του κοινού τόσο στα νέα όσο και στα υφιστάμενα καταστήματα, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, για να ικανοποιήσει τους νέους και τους  παλιούς  πελάτες που επιθυμούν δια ζώσης εξυπηρέτηση.

Στα καταστήματα της εταιρίας, ιδιώτες και επιχειρηματίες μπορούν να επιλέξουν τα κατάλληλα προϊόντα και να βρουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις με βάση την ενέργεια που καταναλώνουν, να κάνουν συγκρίσεις τιμών και προσφορών, αλλά και να συνάπτουν τα συμβόλαιά τους επιτόπου με πλήρη επεξήγηση των όρων τους.

Μπορούν ακόμα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους και φυσικά να βρίσκουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους με τη συνέπεια και την ευγένεια που διακρίνει το προσωπικό Ήρων. 

Όλοι οι καταναλωτές μπορούν επίσης να ενημερωθούν για την επόμενη ημέρα της ενέργειας καθώς και τις «καθαρές» ενεργειακές λύσεις που προάγουν την οικολογική συνείδηση και εξοικονομούν ενέργεια και δαπάνες.

Σε αυτές ανήκουν το Ήρων  ΕΝ.Α, που δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες  του ομίλου να αποκτήσουν ενεργειακή ανεξαρτησία, μειώνοντας σημαντικά έως και μηδενίζοντας το κόστος του ρεύματός τους για 20 χρόνια «παράγοντας» την ενέργεια που καταναλώνουν από Ανανεώσιμες Πηγές.

Επίσης και τα προγράμματα ηλεκτροκίνησης EcoDrive Home & EcoDrive Home Charge, τα οποία  προσφέρουν στους κατόχους ηλεκτρικών Ι.Χ. οχημάτων ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές χρέωσης της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνουν σε συνδυασμό με τη δυνατότητα αγοράς φορτιστών ηλεκτρικών αυτοκινήτων με άκρως προνομιακούς όρους.

Σήμερα, ο Ήρων  αναπτύσσει το δίκτυο καταστημάτων του και βρίσκεται ανά πάσα στιγμή στο πλευρό των καταναλωτών του φυσικά και διαδικτυακά προκειμένου να τους παρέχει την πληρέστερη εμπειρία εξυπηρέτησης με προηγμένες προτάσεις, φιλικές προς τον Άνθρωπο και το Περιβάλλον.

Σημειώνεται πως  ο Ήρων  αποτελεί ένα από τους 1ους  ιδιώτες που δραστηριοποιήθηκαν στην Ελλάδα, στην παραγωγή και προμήθεια ενέργειας.

Λειτουργεί δύο (2) μονάδες παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυσικό αέριο στην Βοιωτία συνολικής ισχύος 582 MW. Περισσότεροι από 255.000 πελάτες σε όλη την Ελλάδα εμπιστεύονται τον Ήρωνα για την προμήθειά τους σε ηλεκτρικό ρεύμα και φυσικό αέριο.

Η μετοχική σύνθεση του Ήρωνα είναι εγγύηση εμπιστοσύνης και αποτελείται από  τον Όμιλο Γέκ Τέρνα, ένα από τους  μεγαλύτερους Έλληνες επενδυτές σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας παγκοσμίως

Την Engie, έναν από τους μεγαλύτερους ανεξάρτητους παραγωγούς και προμηθευτές ενέργειας παγκοσμίως με παρουσία σε περισσότερες από 70 χώρες στον κόσμο

Και την Qatar Petroleum, την κρατική εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου του Κατάρ που πρωταγωνιστεί στην αγορά φυσικού αερίου διεθνώς