Του Γιάννη Χαλκιαδάκη

Ακόμα ένα βραβείο  απονεμήθηκε στον Όμιλο Mitsis Hotels, από  το περιοδικό Hotelier και την εταιρεία Smart Press, που  διοργάνωσε  για 4η συνεχή χρονιά το ετήσιο Συνέδριο Hotel Tech.

Σχολιάζοντας τη βράβευση, «Smart Hotel Manager of the Year»,  ο διευθύνων σύμβουλος του Ομίλου Mitsis  Hotels  Σταύρος Μήτσης, δήλωσε: «Είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός πως η ψηφιακή εποχή έχει κατακτήσει την καθημερινότητά μας και ειδικά τον τουριστικό κλάδο.

Ως η μεγαλύτερη ιδιόκτητη ξενοδοχειακή αλυσίδα στην Ελλάδα, με 17 ξενοδοχεία και 6.000 δωμάτια, ο Όμιλος Mitsis Hotels συνεχώς αναζητεί τρόπους αναβάθμισης των παροχών και των υπηρεσιών του.

Ακολουθώντας τις τάσεις της σύγχρονης ψηφιακής εποχής, αξιοποιούμε την τεχνολογία για την ικανοποίηση των υψηλών απαιτήσεων των σύγχρονων ταξιδιωτών και την προσφορά νέων και προσωποποιημένων εμπειριών».

Ο Όμιλος Mitsis Hotels πρωτοπορεί στον τουρισμό εδώ και 40 χρόνια, χαράζοντας τη δική του πορεία στην τουριστική βιομηχανία, διαθέτοντας ξενοδοχειακές μονάδες στους ομορφότερους προορισμούς της χώρας, στην Αθήνα, τα Καμένα Βούρλα, την Κρήτη, την Κω και τη Ρόδο.

Σήμερα, φιλοδοξεί να αποτελεί τον πρώτο ξενοδοχειακό Όμιλο στην Ελλάδα στις προτιμήσεις των επισκεπτών του, προσφέροντας εξαιρετικές υπηρεσίες, μοναδικές τοποθεσίες, άψογες εγκαταστάσεις, εκλεπτυσμένη γαστρονομία, ένα ευρύ φάσμα επιλογών και πλούσιες εμπειρίες στους πελάτες του.

 Ανταποκρινόμενος με ευελιξία στις ανάγκες των πελατών και στη νοοτροπία των νέων γενεών, αξιοποιεί στο έπακρο την οικογενειακή φροντίδα και την αυθεντική ελληνική του ταυτότητα για να πραγματοποιεί το όραμά του: Να μεταμορφώνει κάθε επισκέπτη σε επίτιμο φιλοξενούμενο

Σημειώνεται πως στο πλαίσιο του Συνεδρίου απονεμήθηκαν τα Hotel Tech Awards, που επιβραβεύουν και αναδεικνύουν τις πρωτοπόρες εταιρείες, υπηρεσίες, προϊόντα, ξενοδοχεία και πρόσωπα της αγοράς, τη χρονιά που διανύσαμε, εστιάζοντας στο βασικό θέμα του συνεδρίου, το οποίο φέτος ήταν: Check In @ the Digital Era

Σκοπός των συγκεκριμένων βραβείων είναι η επιβράβευση των προσπαθειών και των αποτελεσμάτων, όλων εκείνων που με την δημιουργικότητα και το πάθος τους έχουν συμβάλλει στη ανάπτυξη της αγοράς και την εξέλιξη της τεχνολογίας.