Όμηρος Πουλάκης για Λιγνάδη: Ήταν καθηγητής μου στο Εθνικό θέατρο - Έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ (vid)

Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης αναφέρθηκε στη σύλληψη του Δημήτρη Λιγνάδη και τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου.

Στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα» εμφανίστηκε ο ηθοποιός Όμηρος Πουλάκης, ο οποίος τοποθετήθηκε ως προς τη σύλληψη του πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου καθότι μαθήτευσε και συνεργάστηκε στο πλευρό του. «Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν καθηγητής μου στο Εθνικό θέατρο στο πρώτο έτος και δουλέψαμε μαζί στις τρεις πρώτες επαγγελματικές μου συνεργασίες. Εγώ και άλλοι άνθρωποι που ήταν κοντά του έχουμε υποστεί διαδοχικά σοκ» ανέφερε ο ηθοποιός.

Στη συνέχεια, έθεσε τον εαυτό του στην διάθεση της Δικαιοσύνης, δηλώνοντας ότι «οτιδήποτε σαν μαρτυρία για πρόσωπα ή πράγματα, η οποία θα μπορούσε να εισφέρει, έχω επιλέξει χωρίς να κατακρίνω οποιαδήποτε άλλη οδό να την προσφέρω είτε στο Πειθαρχικό και στο Σωματείο είτε στη νομική οδό. Θα το κάνω στην περίπτωση που κληθώ και αξιολογώντας, φυσικά, τη συνθήκη γιατί και για μένα είναι μια συναισθηματικά ιδιαίτερη συνθήκη. Ήταν δάσκαλος μου αλλά αυτό δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι όλα αυτά, τα οποία ακούω δεν είναι πλήρως καταδικαστέα και δεν οφείλω να συμβάλλω».