Ένας από τους πιο δημοφιλείς τίτλους στον κόσμο των video games τις τελευταίες εβδομάδες είναι τo «Fall Guys: Ultimate Knockout».

Τώρα το παιχνίδι φιλοξενεί μια εικονική δημοπρασία για εταιρείες που διαγωνίζονται για να λανσάρουν ένα «κοστούμι» με το εμπορικό τους σήμα για τους χαρακτήρες τού video game Οι προσφορές στη δημοπρασία που έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα έχουν φτάσει τα 100.000 δολάρια.

Με τίτλο «Battle of the Brands», ο διαγωνισμός ανακοινώθηκε στο λογαριασμό του video game στο Twitter μέσω των προγραμματιστών του Fall Guys: «Η δίψα από τα brand ήταν απίστευτη… γι ‘αυτό τη μετατρέπουμε σε κάτι θετικό. Βραβείο: Η επωνυμία σας στο Fall Guys ως κοστούμι! Ξεκινώντας από τις 17 Αυγούστου, ο υψηλότερος πλειοδότης μετά από δύο εβδομάδες θα κερδίσει το δικό του κοστούμι στο δημοφιλές βιντεοπαιχνίδι μετά τη συμπλήρωση των νομικών εγγράφων και την ολοκλήρωση της δωρεάς. Αν αποφασίσουμε ότι η επωνυμία σας είναι προσβλητική/ακατάλληλη, θα σας αποκλείσουμε και θα επιλέξουμε τον επόμενο υψηλότερο πλειοδότη» προειδοποιούν οι προγραμματιστές, διασφαλίζοντας ότι οι παίκτες του Fall Guys διατηρούν μια υγιή κοινότητα.

Τα έσοδα θα διατεθούν στον οργανισμό Special Effect με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο που βοηθά τα άτομα με αναπηρία να απολαμβάνουν βιντεοπαιχνίδια.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ