Όπρα Γουίνφρεϊ: Ποια ερώτηση που έκανε σε καλεσμένη μετανιώνει μέχρι σήμερα (vid)

Η Όπρα Γουίνφρεϊ είναι μια από τις κορυφαίες παρουσιάστριες της τηλεόρασης που έχει αφήσει τη δική της «σφραγίδα» στα τηλεοπτικά δρώμενα.

Όμως, η καριέρα της δεν είναι μόνο ευχάριστες, συγκινητικές και δυνατές στιγμές, καθώς, όπως εξομολογήθηκε και η ίδια, υπάρχει μια ερώτηση που μετανιώνει μέχρι σήμερα.

Μιλώντας στο podcast του Ρομπ Λόου, αποκάλυψε το μεγαλύτερο λάθος που έχει κάνει, καθώς έκανε μια ερώτηση που δεν ήθελε καθόλου αλλά την πίεζε η παραγωγή, πιστεύοντας ότι είναι κάτι που ενδιαφέρει το κοινό.

Η Όπρα, όταν ήταν πολύ νεότερη, έκανε μια συνέντευξη με τη Σάλι Φιλντ, η οποία τότε ήταν ζευγάρι και συμπρωταγωνίστρια με τον Μπερτ Ρέινολντς.

Κάποια στιγμή τη ρώτησε «ο Burt κοιμάται φορώντας την περούκα του» και όπως είπε «το λέω τώρα και ανατριχιάζω και μόνο που το σκέφτομαι ότι έκανα αυτή την ερώτηση. Αλλά το έκανα γιατί οι παραγωγοί μου έλεγαν ‘πρεπει να το ρωτήσεις, αυτό θέλουν να μάθουν όλοι’. Οπότε το ρώτησα και εκείνη έγινε ψυχρή. Έκλεισε και δε μπορούσα να την ξανακάνω να ανοιχτεί».

Η Όπρα τόνισε πως ήταν μια τελείως ακατάλληλη ερώτηση και θεωρεί πως αξίζει την αντιμετώπιση που είχε από την ηθοποιό όσο και ότι ήταν μια «απαίσια» στιγμή της καριέρας της.