Την απόφαση να αναβάλλει τον τελικό του Κυπέλλου πήρε η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, ύστερα από τη σχετική εισήγηση από την επιτροπή διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Πλέον, το ζήτημα του ορισμού της νέας ημερομηνίας του τελικού περνάει στα χέρια της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, η οποία θ’ αποφασίσει την επόμενη Δευτέρα το πού και πότε θα διεξαχθεί το παιχνίδι. Όπως σας έχουμε ενημερώσει, η Κυριακή 30 Αυγούστου είναι αυτή την στιγμή η πιθανότερη μέρα για να γίνει ο αγώνας. 

Αν πράγματι επιλεγεί η 30/8, τότε το ματς θα διεξαχθεί με τα υπάρχοντα ρόστερ των δύο ομάδων, μιας και οι μεταγραφές έχουν δικαίωμα συμμετοχής από την 1η Σεπτεμβρίου. Φυσικά, εξυπακούεται πως σε περίπτωση που αποχωρήσει ή πάρει μεταγραφεί κάποιος παίκτης από Ολυμπιακό ή ΑΕΚ δε θ’ αγωνιστεί στον τελικό.

Νέα επιστολή απέστειλε ο Ολυμπιακός στην ΕΠΟ με την οποία ζητάει να γίνει ο τελικός Κυπέλλου την ερχόμενη Κυριακή (26/7) στο ΟΑΚΑ, αλλιώς θα κινηθεί νομικά. Νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία έβαλε… φρένο στην απόφαση της ΕΠΟ να γίνει ο τελικός στη Ριζούπολη, ενώ λίγο αργότερα διέρρευσε από την ομοσπονδία ότι σχεδιάζει να μετατεθεί ο αγώνας για τις 30 Αυγούστου.