Μια νέα γραμμή ψυχολογικής υποστήριξης εγκαινίασε ο Δήμος Καλλιθέας, προκειμένου να συμπαρασταθεί σε πολίτες που ενδεχομένως αντιμετωπίζουν δυσκολίες με τα περιοριστικά μέτρα που έχουν επιβληθεί, λόγω κορωνοϊού.

Η νέα γραμμή είναι ενισχυμένη με κοινωνικούς λειτουργούς και ψυχολόγους, ενώ σύνθημα της είναι: «Στην κρίση δεν είσαι μόνος».

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, Δημήτρης Κάρναβος, ανέφερε για το όλο εγχείρημα: «Εγκαινιάζουμε σήμερα τη νέα γραμμή ψυχολογικής στήριξης για τους πολίτες που έχουν ανάγκη μέσα στην κρίση του κορωνοϊού, η οποία έρχεται να προστεθεί στις δράσεις του δήμου μας για την αντιμετώπιση της κρίση».

Ενώ πρόσθεσε: «Τη γραμμή στελεχώνουν δύο κοινωνικοί λειτουργοί και δύο ψυχολόγοι, ενώ θα επικουρείται από έναν ψυχίατρο, ο οποίος θα λειτουργεί και ως εφεδρική υποστήριξη.

Στην κρίση αυτή είμαστε από την πρώτη στιγμή με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στους πολίτες της Καλλιθέας που έχουν ανάγκη. Όλοι μαζί θα δώσουμε την μάχη, κανείς δεν είναι μόνος του».

Η νέα τηλεφωνική γραμμή, με αριθμό κλήσης 210 9525803, θα λειτουργεί 10:00 με 18:00 από Δευτέρα έως Παρασκευή.

Ο Δήμος Καλλιθέας δημιούργησε αυτή τη νέα δράση μέσω της «Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Καλλιθέας» (ΔΗΚΕΚ) και της δομής «Συμβουλευτικό Κέντρο Οικογένειας» σε συνεργασία με το Σωματείο Θησέας και την ΑμΚΕ «Δύναμη Ζωής».