Όταν ο Ντόναλντ και η Μελάνια Τραμπ έφτασαν στην Φλόριντα πριν την αποχαιρετιστήρια ομιλία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ, κατεβαίνοντας από το Air Force One, μπορούσαν να σταματήσουν για μια τελευταία φωτογραφία ως Πρόεδρος και Πρώτη Κυρία της χώρας.

Όταν ο Τραμπ είδε τους φωτογράφους, πήρε το χέρι του από τη μέση της συζύγου του για να χαιρετήσει τις κάμερες, με την Μελάνια να συνεχίζει να περπατάει και να αγνοεί τα media.

Μπορεί τα μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου που φόραγε να μην αποκάλυψαν το βλέμμα της, όμως η στάση του σώματός της τα είπε όλα. Ο Τραμπ έμεινε μόνος του να χαιρετάει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά συνέχισε το περπάτημά του προς το βάθρο όπου ήταν να μιλήσει.

Όπως είναι φυσικό, το Twitter πήρε «φωτιά» με πολλούς να γράφουν σχόλια όπως, «όταν εγώ σχολάω στις 12:00 και είναι 12:01» ή και πιο… «πικάντικα» σχόλια, όπως «το συμβόλαιο της Μελάνια έληξε 7 λεπτά πριν», θέλοντας να πικάρουν το πρώην προεδρικό ζεύγος για τις φήμες που ακούγονταν κατά καιρούς για τη σχέση τους.

Παρόλα αυτά, η Μελάνια δήλωσε ότι «ήταν τιμή μου να είμαι Πρώτη Κυρία των Ηνωμένων Πολιτειών» και ευχαρίστησε τον κόσμο λέγοντας να τους ευλογεί ο Θεός.