Ο Αλεξάντερ και η Βικτόρια από το Χάρκοβο της Ουκρανίας, αποφάσισαν να δοκιμάσουν τη σχέση τους και τα συναισθήματά τους με ένα ασυνήθιστο πείραμα: «Δεσμεύτηκαν» κυριολεκτικά ο ένας στον άλλο για τρεις μήνες.

Σύμφωνα με τον Αλεξάντερ, η ιδέα για το ασυνήθιστο πείραμα γεννήθηκε μετά από έναν καυγά.

Όταν η Βικτόρια του είπε ότι θα μαζέψει τα πράγματά της και θα φύγει, αυτός απάντησε ότι θα τη δέσει πάνω του για να την εμποδίσει.

«Ο καυγάς τελείωσε, το ξεχάσαμε και η φράση που είπα παρέμεινε στο μυαλό μου και δεν έλεγε να φύγει για αρκετές ημέρες», ανέφερε ο Αλεξάντερ.

Βίντεο

Ως αποτέλεσμα, ο νεαρός άνδρας πρότεινε στην κοπέλα του να κάνουν μία «πράξη ενότητας».

Πέρασαν αλυσίδες στα χέρια τους, οι οποίες όμως δεν μπορούν να αφαιρεθούν χωρίς ειδικό εργαλείο, προκειμένου να μην μπουν στον πειρασμό να τις αφαιρέσουν με την πρώτη δυσκολία.

To help them dress and undress they have had extra zips sewn into their clothes

Στην αρχή, η ιδέα δεν άρεσε καθόλου στη Βίκα.

Αλλά αργότερα, η κοπέλα συμφώνησε με το επιχείρημα ότι το πείραμα «θα βοηθήσει στο μέλλον να αποφύγει κάποιες βιαστικές αποφάσεις».

Το ζευγάρι θα ζήσει με τα χέρια ενωμένα για τρεις μήνες.

Η Βίκα ελπίζει ότι το ασυνήθιστο αυτό εγχείρημα θα επιτρέψει «να είναι πιο ενωμένοι», καθώς και να δημιουργήσει συνθήκες για «καλύτερη κατανόηση εκεί που απαιτείται υποστήριξη».

«Νομίζω ότι δεν μπορεί να χειροτερέψει», πρόσθεσε η νεαρή.

The couple's first test was a 325 mile drive home from the capital city in a taxi. They had to choose whether to jointly use the male or female toilets at a roadside cafe. Pictured: Viktoria (left) and Alexander (right)