Ήταν ένα ζευγάρι που για χρόνια μονοπωλούσε τα φώτα της δημοσιότητας με τον παθιασμένο έρωτα τους και τους ομηρικούς καυγάδες τους. Σήμερα ο γάμος της Πάμελα Άντερσον, που όλοι την θυμούνται ως την ομορφότερη ναυαγοσώστρια της αμερικανικής τηλεόρασης και του Τόμι Λι, του άγριου ντράμερ του συγκροτήματος Mötley Crüe, γίνονται σειρά οχτώ επεισοδίων υπό τον τίτλο «Pam and Tommy» για λογαριασμό του δικτύου Hulu.

Το τηλεοπτικό προϊόν, που αναμένεται να προβληθεί μέσα στους επόμενους μήνες, αφηγείται όλο το παρασκήνιο γύρω από το πρώτο sex tape διασήμων που διέρρευσε στη δημοσιότητα με πρωταγωνιστές το προαναφερθέν καυτό ζευγάρι.

Τον ρόλο της Πάμελα υποδύεται η Λίλι Τζέιμς, που έκλεψε την παράσταση στο Χόλιγουντ, αρχικά ως «Σταχτοπούτα» και εν συνεχεία ως «Ρεβέκκα» και ο Σεμπάστιαν Σταν, ο οποίος μετά την παρουσία του στο δημοφιλές Gossip Girl έχει κάνει προσεχτικές κινηματογραφικές επιλογές, με τελευταία την ταινία «Monday» του Αργύρη Παπαδημητρόπουλου, που γυρίστηκε στην Αθήνα και την Αντίπαρο .

Για την ιστορία αναφέρεται ότι η Πάμελα και ο Τόμι παντρεύτηκαν το 1995, απέκτησαν δύο γιους και χώρισαν το 1998. Στο πλευρό των προαναφερόμενων ηθοποιών ο Σεθ Ρόγκεν, ο οποίος θα υποδυθεί τον Ραντ Γκάθιερ, τον άνθρωπο ο οποίος έκλεψε και διέρρευσε (πούλησε) το οπτικό υλικό.

Πηγή: cnn.com