Τα… βήματα του Ρικ Πιτίνο αποφάσισε ν’ ακολουθήσει ο Τζίμερ Φριντέτ, που λόγω της διακοπής των αγωνιστικών υποχρεώσεων του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ αναχώρησε για τις ΗΠΑ.

Ο παίκτης του «τριφυλλιού» επιστρέφει στην πατρίδα του, με τη σύζυγό του να κάνει γνωστό το ταξίδι της επιστροφής μέσω των social media και τον Φριντέτ να στέλνει την αγάπη του.

«Η Ελλάδα ήταν απλά τέλεια. Μου ήταν πολύ πιο δύσκολο το να φεύγω από ο,τι περίμενα πως θα είναι. Το φαγητό είναι εκπληκτικό. Ο καιρός δεν υπάρχει πουθενά αλλού και κάναμε σπουδαίους φίλους, με τους οποίους περάσαμε πάρα πολύ χρόνο», έγραψε η Γουΐτνεϊ Φριντέτ.

«Σας αγαπάμε παιδιά! Ήταν υπέροχα», συμπλήρωσε ο Τζίμερ Φριντέτ.

Ράις: Κρεμάει τα παπούτσια του;

Πρόωρο τέλος φαίνεται ότι μπαίνει στην καριέρα του Ταϊρίς Ράις λόγω του κορωνοϊού. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ έκανε μια ανάρτηση όλο απελπισία στα social media, ζητώντας μάλιστα τη βοήθεια του Θεού!

Έτσι όλα δείχνουν ότι αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση στα 33 του και να επιστρέψει στις ΗΠΑ, για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

«Θα τελειώσω την καριέρα μου λόγω ενός ιού. Θέλω οι θεοί του μπάσκετ να έρθουν να το φροντίσουν αυτό. Πρώτα η οικογένεια όμως».