Πανελλήνιες 2021: Σήμερα πρέπει να κάνουν το πρώτο self test οι υποψήφιοι

Σήμερα (10 Ιουνίου) οι υποψήφιοι των Πανελλαδικών Εξετάσεων πρέπει να κάνουν το πρώτο self test κορωνοϊού, αφού τη Δευτέρα 14 Ιουνίου αρχίζουν οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων και την Τρίτη 15 Ιουνίου των Επαγγελματικών Λυκείων.

Οι υποψήφιοι, όπως επίσης τα μέλη της εκπαιδευτικής κοινότητας που συμμετέχουν στη διεξαγωγή των Πανελληνίων Εξετάσεων θα προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα με βεβαίωση αρνητικού τεστ.


Το πρώτο test για τους υποψηφίους των Γενικών και Επαγγελματικών Λυκείων πρέπει να γίνει σήμερα, με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από σήμερα μέχρι και την Κυριακή 13 Ιουνίου.

Το δεύτερο test για τους υποψηφίους των Γενικών Λυκείων θα γίνει την Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από την Παρασκευή 18 έως τη Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021.

Για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων το δεύτερο test θα γίνει το Σάββατο 19 Ιουνίου 2021 με δυνατότητα επιβεβαιωτικού τεστ, σε περίπτωση θετικού αποτελέσματος, από το Σάββατο 19 έως την Τρίτη 22 Ιουνίου 2021.