Ο άνδρας που φέρεται να είχε σχέση με την 35χρονη που κατηγορείται για την επίθεση με βιτριόλι στην Ιωάννα, «δεν την είχε συναντήσει το τελευταίο οκτάμηνο» σύμφωνα με σημερινές δηλώσεις του δικηγόρου του, Δημήτρη Γκαβέρα.

Ο δικηγόρος του δήλωσε ότι ο 40χρονος άνδρας περνάει πολύ δύσκολα καθώς η ζωή του, ακόμη και φωτογραφίες του, έχουν δει το φως της δημοσιότητας λόγω της πολύκροτης υπόθεσης, ενώ και η οικογένειά του έχει επηρεαστεί.

Μάλιστα «υπάρχουν πολλά θέματα που μας έχουν προβληματίσει», ενώ «ο ίδιος δηλώνει σοκαρισμένος, έχει δώσει κατάθεση, η οποία μεταφέρθηκε ως δήλωσή του» ανέφερε ο δικηγόρος επίσης, μιλώντας στο Mega.

Ο άνδρας, που θεωρεί ότι δεν έχει άμεση εμπλοκή, «βρίσκεται σε δύσκολη κατάσταση», καθώς «υπάρχουν πολλά δημοσιεύματα, έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες του ίδιου και της οικογένειάς του», σημείωσε ο κ. Γκαβέρας.

Ακόμη, ο ίδιος υπογράμμισε ότι ο άνδρας είχε περιστασιακή σχέση με την 35χρονη κατηγορούμενη, κι όχι δεσμό«Ο πελάτης μου δεν είχε καταλάβει, δεν μπορούσε να το φανταστεί ότι θα μπορούσε να προκαλέσει ένα τέτοιο γεγονός. Ο ίδιος δεν θεωρούσε ότι έχει σχέση με κάποια από τις δύο κοπέλες. Ο πελάτης μου δεν είχε συναντήσει την 35χρονη κατηγορούμενη περίπου το τελευταίο οκτάμηνο. Είχε μία περιστασιακή σχέση, δεν υπήρχε δεσμός», είπε συγκεκριμένα ο Δημήτρης Γκαβέρας.

Καταλήγοντας, ο δικηγόρος του 40χρονου προανήγγειλε πως θα ακολουθήσει νομική αντίδραση της πλευράς τους: «Θα κινηθούμε νομικά. Έχει θιχτεί η υπόληψή του. Ο ίδιος θεωρεί πως έχει υποστεί ηθική βλάβη, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, είναι εγκλεισμένος στο σπίτι του. Δεν είναι σε θέση να μιλήσει με κανέναν».

Υπενθυμίζεται πως το φως της δημοσιότητας έχουν δει πληροφορίες που ήθελαν την 35χρονη να διατηρούσε περιστασιακή σχέση με άνδρα, ο οποίος είχε προσωπική επαφή με την 34χρονη. Αστυνομικές πηγές έκαναν μάλιστα λόγο για «εμμονή» της κατηγορούμενης εις βάρος του θύματος, η οποία ξεκίνησε με ένα αίτημα φιλίας στο Facebook από τον συγκεκριμένο άνδρα στην 34χρονη.