Πανταζάρας: Ο έρωτας είναι νεύρωση, από αγάπη δεν δολοφόνησε κανένας

Ο Αργύρης Πανταζάρας σκηνοθετεί και συμμετέχει στην θεατρική παράσταση «This is not Romeo and Juliet», η οποία αφορά στον έρωτα, ωστόσο, όπως είπε, ο ίδιος δεν τον εμπιστεύεται πλέον.

Για την ακρίβεια, ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα Δε Γίνεται» και αναφέρθηκε στον ρόλο, που έχει ο έρωτας στην ζωή του.

«Το τελευταίο πράγμα, που ήθελα ήταν να παίξω τον Ρωμαίο. Φέρνουμε λοιπόν, δύο ηθοποιούς, δύο ερμηνευτές στα όρια των γελοτοποιών να αρνηθούν να παίξουν την παράσταση. Δεν θέλω να την παίξω, δεν θέλω να ερωτευτώ, δεν θέλω να πεθάνω. Είμαστε μία γενιά, που πάντα θα λέει: “Αν είναι έτσι ο κόσμος, εγώ σου κόβω την συνέχεια”», εξήγησε για την παράσταση.

Αναφορικά με τη δική του ζωή και την πίστη του στον έρωτα, ανέφερε: «Συνειδητά πια, λέω όχι στον έρωτα. Αν το καλοσκεφτείς, ο έρωτας είναι μία νεύρωση. Μπορείς να ερωτεύεσαι κάθε πέντε μέρες και να ξε-ερωτεύεσαι.

Επιπλέον, αυτού του είδους τη νεύρωση εγώ δεν την εμπιστεύομαι πια. Μπορεί να κινεί σύμπαντα και να δημιουργεί, αλλά μπορεί και να διαλύει. Δεν μου επιτρέπω σε καμία περίπτωση να το νιώσω αυτό πολλές φορές. Λοιπόν, παιδιά, να τελειώνουμε με τον έρωτα και να πηγαίνουμε στο επόμενο στάδιο, που είναι η αγάπη. Από αγάπη δεν δολοφόνησε κανένας, από αγάπη δεν αυτοκτόνησε κανένας. Ας δώσουμε λίγο χώρο πια στο μετά».