Παντρεύονται Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Το τηλεοπτικό ζευγάρι στις «Άγριες Μέλισσες» Ελένη και Λάμπρος ή αλλιώς Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος, το οποίο έχει αγαπηθεί όσο λίγα είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή.

Η Ελένη και ο Λάμπρος της δημοφιλούς σειράς ερωτεύτηκαν στις «Άγριες Μέλισσες» του ANT1 και σκοπεύουν να επισφραγίσουν την σχέση τους, κάνοντας το μεγάλο βήμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Ciao οι δύο ηθοποιοί πρόκειται να παντρευτούν το επόμενο διάστημα. Το σχετικό δημοσίευμα μάλιστα κάνει λόγο και για εγκυμοσύνη της ηθοποιού, γεγονός το οποίο έκανε το ζευγάρι να επισπεύσει τις διαδικασίες του γάμου.

Παντρεύονται Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος - Περιμένουν το πρώτο τους παιδί | gotsopoulos kitsou 3

Οι δηλώσεις του Γκοτσόπουλου για την Κίτσου

«Με τη Μαρία έγινε κάτι μαγικό» είχε επισημάνει ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος σε παλιότερη συνέντευξή. «Μια από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε ήταν εκείνη με το πρώτο μας φιλί και ένα χαστούκι. Με άφησε να οδηγήσω. Αργότερα μου εξομολογήθηκε ότι και εγώ την έκανα να νιώσει άνετα. Κουμπώσαμε με έναν τρόπο. Και επειδή έχουμε πολύ σημαντικές σκηνές, βρισκόμασταν από την αρχή και εκτός πλατό για πρόβες. Ήταν απαίτηση και των δυο μας. Μένουμε άλλωστε και κοντά. Και τώρα στην καραντίνα, είχαμε παρηγοριά ο ένας τον άλλον. Είδαμε μαζί πολλές ταινίες, σχολιάζαμε. Μου λέει η Μαρία, μεγάλη κουβέντα βέβαια, ότι καλλιτεχνικά εμπνέουμε ο ένας τον άλλον. Νομίζω ότι είναι αμφίδρομο».