ΠΑΟΚ: «Χωρίζει» οριστικά με Πάμπλο Γκαρσία

Ολοκληρώθηκε η συνεργασία του Πάμπλο Γκαρσία με τον ΠΑΟΚ. Αυτό ήταν το συμπέρασμα του μίτινγκ μεταξύ του Ουρουγουανού τεχνικού, των συνεργατών του, του Ιβάν Σαββίδη και του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Ο Ρώσος ιδιοκτήτης ευχαρίστησε τον Γκαρσία και τους συνεργάτες τους για την κατάκτηση του Κυπέλλου και την σκληρή δουλειά που έριξαν όλο τον καιρό που παρέμειναν στην ομάδα.

Ο Ιβάν Σαββίδης ζήτησε από τους προπονητές να συνεχίσουν να δουλεύουν όλοι μαζί στον ΠΑΟΚ και όπως είπε χαρακτηριστικά «ο σύλλογος πρέπει να δώσει τα εφόδια στον Πάμπλο και το επιτελείο του να εκπαιδευθούν σε πολύ υψηλά στάνταρ», ενώ επισήμανε πως θα πρέπει να προστατευθούν από τη φθορά.

Υπήρξε και μια εναλλακτική πρόταση στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, δηλαδή να αναλάβουν ο Γκαρσία και οι συνεργάτες τον ΠΑΟΚ Β’, που θα αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Football League του χρόνου.

Ο Πάμπλο Γκαρσία ευχαρίστησε τον Σαββίδη και είπε ότι σέβεται την απόφασή του. «Θα συνεχίσω να δουλεύω  σκληρά», τόνισε, αλλά δεν έδωσε κάποια οριστική απάντηση στην πρόταση που του έγινε από τον ιδιοκτήτη και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.