Μια ιδιαιτέρως αιχμηρή ανακοίνωση, στην οποία χρησιμοποιεί βαριές εκφράσεις κατά του Λευτέρη Αυγενάκη, εξέδωσε ο ΠΑΟΚ, με αφορμή τη σημερινή απόφαση της ΕΕΑ.

Αναλυτικά:

«Η εισήγηση της ΕΕΑ είναι ένα μνημείο υποδούλωσης των -υποτίθεται- λειτουργών της στις εντολές του πολιτικού της προϊσταμένου. Ο κ. Αυγενάκης αποδείχθηκε εντολοδόχος του γραφείου τύπου του Ολυμπιακού στήνοντας μια υπόθεση που ως μόνο στόχο είχε την κηλίδωση της ιστορίας του ΠΑΟΚ. Της ομάδας που έβαλε τέλος οριστικά στην ασυδοσία του Ολυμπιακού.

Από σήμερα σηκώνουμε το γάντι που έριξε ο Λευτέρης Αυγενάκης και απαιτούμε από τον Πρωθυπουργό την άμεση απομάκρυνσή του. Είναι επικίνδυνος για τον αθλητισμό, την συνοχή της χώρας και επίορκος.

Η φούσκα, που έστησε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, θα σκάσει στο δικό τους πρόσωπο. Να μην ξεχνάνε ότι προσπάθησαν αρκετές φορές να εξοντώσουν τον ΠΑΟΚ και σε κάθε τους απόπειρα βρέθηκαν οι ίδιοι πιο βαθιά χωμένοι στο βούρκο.

Σύντομα το όνειρό σας να δείτε τον ΠΑΟΚ στο έδαφος θα γίνει εφιάλτης!».

Υπενθυμίζεται, ότι λίγο νωρίτερα θέση για την απόφαση της ΕΕΑ πήρε και η Ξάνθη δια στόματος του προέδρου της, Αριστείδη Πιαλόγλου αλλά και ο Λευτέρης Αυγενάκης.

Οι πρώτες αντιδράσεις του κόσμου

Αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Βόλο, για την 21η αγωνιστική της Super League 1, μερίδα οπαδών του ΠΑΟΚ συγκεντρώθηκε έξω από τη θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας και ξεκίνησε πορεία, με αυτοκίνητα και μοτοσικλέτες, προς τα γραφεία του κυβερνώντος κόμματος στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικές δυνάμεις φαίνεται πως επιτηρούν διακριτικά την πορεία για παν ενδεχόμενο.