Παπαχαραλάμπους: Έξαλλη με τον Φιλιππίδη - Στο πλευρό της ο σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών»

Να είναι έξαλλη με τους ισχυρισμούς του Πέτρου Φιλιππίδη φέρεται η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Ο ηθοποιός φέρεται να είπε στην απολογία του ότι την περίοδο που εκείνη τον κατήγγειλε για σεξουαλική παρενόχληση, οι δυο τους είχαν ερωτική σχέση και ότι όλα έγιναν με τη συγκατάθεσή της.

Η γνωστή ηθοποιός δεν αποκλείεται να κινηθεί νομικά εναντίον του, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso.

Θέση για το συμβάν πήρε ένας εκ των σκηνοθετών της σειράς «Άγριες Μέλισσες», ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Με ανάρτησή του στο Facebook, ο σκηνοθέτης τάσσεται υπέρ της Άννας Μαρίας Παπαχαραλάμπους. Ταυτόχρονα αναφέρει για τον Πέτρο Φιλιππίδη ότι έχει χάσει τη μπάλα, ενώ πετάω το «καρφάκι» του για τη Βάνα Μπάρμπα, η οποία το περασμένο Σάββατο υποστήριξε τον Φιλιππίδη δημοσίως.

«Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους δεν χρειάζεται να αποδείξει το ήθος της και την αξιοπρέπεια της. Άλλοι πρέπει να το κάνουν. Όσοι έχουμε δουλέψει μαζί της ξέρουμε. Πετράκο έχεις χάσει τη μπάλα, σου έμεινε μόνο η Μπάρμπα», έγραψε ο Σπύρος Μιχαλόπουλος.

Ο σκηνοθέτης προέβη και σε δεύτερο ποστ χωρίς να αναφέρει το όνομά του. «Στην εγκληματολογική Ψυχολογία, αναγνωρίζουμε τον πιθανό ένοχο απο μια σειρα σκέψεων  και συνειρμών. Συνήθως απο τις τακτικές άμυνας του. Οταν δηλαδη χρησιμοποιεί σαν άμυνα ένα σκεπτικό που σκοπό έχει τη “δολοφονία” του χαρακτηρα του θύματος. Ακούμε λοιπόν φρασεις όπως..”ηταν προκλητικο το ντυσιμο”, “ηταν προκλητική η συμπεριφορα της,τι να έκανα,άνδρας ειμαι”, “ταθελε και τάπαθε” η “με ήθελε πολυ και επειδή δεν ακολουθησα με εκδικείται”. Τότα αντιλαμβανόμαστε το μέγεθος της ευθύνης του η την ενοχή του. Ο συγκεκριμένος κατηγορουμενος επελεξε εναν τετοιον δρόμο,απο απελπισία,απο ανάγκη αθωωσης, η απο ανάγκη επιβίωσης.Σε ένα γεγονός που καθ όλα ειναι εις βάρος του. Η υπερασπιστική του γραμμη ειναι λάθος,και μάλιστα αναφέρεται σε γεγονός που δεν κατηγορείται λόγω παραγραφής. Κλιμα δημιουργεί με βάση την ματαιοδοξία του. Κι ένα απλός νομικός απόφοιτος θα το καταλάβει αμέσως το σφάλμα. Η αυτογνωσία έχει πάει περίπατο στη συγκεκριμένη περίπτωση. Η δυστυχία του να είσαι αναιδής στον εαυτό σου».