Το γεγονός ότι δεν έχει συμπτώματα και ότι εργάζεται από το σπίτι, σε ξεχωριστό χώρο από την υπόλοιπη οικογένειά του, τόνισε στον τηλεοπτικό σταθμό Open ο Νίκος Παπαθανάσης.

Ο υφυπουργός Ανάπτυξης είχε συνάντηση χθες με επενδυτή θετικό στον κορωνοϊό και για αυτόν τον λόγο τέθηκε σε προληπτική καραντίνα. Το ίδιο συνέβη και με τους Άδωνι Γεωργιάδη και Γιάννη Πλακιωτάκη, οι οποίοι είχαν επίσης συνάντηση με τον ίδιο άνθρωπο.

Ο κ. Παπαθανάσης δήλωσε: «Ήταν μία υπηρεσιακή συνάντηση με έναν επενδυτή ο οποίος μάλιστα μάθαμε ότι είχε περάσει και το τεστ των 72 ωρών. Μετά τη συνάντηση και με τον κ. Γεωργιάδη, είδε και τον κ. Πλακιωτάκη και ενώ ήμασταν έτοιμοι να αναχωρήσουμε για τη Θεσσαλονίκη με τον πρωθυπουργό, μας τηλεφώνησαν και μας είπαν ότι έχει ανιχνευθεί με Covid.

Αμέσως αποχωρήσαμε, ακούσαμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, και ήρθαμε σε καραντίνα στο σπίτι μας και θα μείνουμε σε καραντίνα όπως πρέπει να παραμείνει η καθεμία και ο καθένας».

Ταυτόχρονα, αποκάλυψε ότι ο επενδυτής ήταν από το Ισραήλ και ήρθε σε επαφή με τα συγκεκριμένα μέλη της κυβέρνησης για να συζητήσει για τα Ναυπηγεία της Ελευσίνας.