Παρ' ολίγον τραγωδία - Αστυνομικός έπεσε από ύψος 10 μέτρων για να συλλάβει διαρρήκτη

Ένας αστυνομικός έπεσε από ύψος 10 μέτρων εν ώρα καθήκοντος, προσπαθώντας να συλλάβει έναν διαρρήκτη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο Facebook, ο Βαγγέλης Μπαταρλής πήγε με συναδέλφους του σε μια πολυκατοικία καθώς έλαβαν σήμερα πως γίνεται διάρρηξη κατοικίας.

Φτάνοντας στο σημείο, οι διαρρήκτες προσπάθησαν να ξεφύγουν. Ο ένας συνελήφθη αμέσως και ο δεύτερος προσπάθησε να διαφύγει από την ταράτσα.

Και τότε συνέβη το αναπάντεχο, όπως λέει ο αστυνομικός: «Συνελήφθη και ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση όμως. Λόγω παλαιότητας του σπιτιού στην προσπάθειά μου να ανέβω, ‘έφυγε’ ο τοίχος μαζί με εμένα βάρους 105 κιλών στο κενό και από ύψος 10 μέτρων βρέθηκα απευθείας στον ακάλυπτο μαζί με κομμάτια τοίχου πάνω μου χωρίς ευτυχώς να σκοτωθώ, παρά μόνο με κάποια κατάγματα σε γόνατα, πόδια, χέρια».

Ο ίδιος συμπλήρωσε πως θα έκανε τη δουλειά του με κάθε κόστος, παρά το γεγονός ότι έπεσε από 10 μέτρα.

Η ανάρτηση του Βαγγέλη Μπαταρλή: «31-05-20 έτυχε να έχω την χαρά -ευλογία να σώσω μια κοπέλα από σγρ πνιγμό μετά από σήμα που λάβαμε από το κέντρο της άμεσης δράσης !!!Χθες το ξημέρωμα ,ενα χρόνο μετά
31-05-21 μετά από κλήση στο 100 για παραβίαση κατοικίας 2ου ορόφου από 2 άτομα μεταβήκαμε άμεσα στο σημείο όπου αρχικά Συνελήφθη ο πρώτος δράστης και στην συνέχεια συνελήφθη κ ο δεύτερος στην ταράτσα της οικίας με μια μικρή απρόβλεπτη παρένθεση όμως …… λόγω παλαιότητας της οικίας στην προσπάθεια μ να ανέβω ….έφυγε ο τοίχος μαζί με εμένα 105 κιλά στο κενο απο 10 μέτρα κατευθείαν στον ακάλυπτο κ κομμάτια τοίχου πάνω μου χωρίς ευτυχώς να………… η να σπάσω τπτ παρα μόνο κάποια κατάγματα σ γόνατα πόδια χέρια !!!αρχικα να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους Β αλλαγής της αμεσης δρασης για την ενίσχυση ,την άμεση ανταπόκριση και την συναδελφικότητα(Takis Kyriakakos και τα υπόλοιπα παιδιά δν έχω λόγια ) κατά δεύτερον να ζητήσω ένα μεγάλο συγγνώμη στην μάνα μ και την οικογένεια μ που με τ που το δούνε αυτό θα πάθουν καρδιά ! Μάνα μπαμπά σορρυ αυτός είμαι δν αλλάζω το ξέρετε πολύ καλά!!!Γενικα ξέρω πως θα μου πείτε πολλοί δν αξίζει μπλα μπλα μπλα δν είμαι «κα@@ομπατσος» ούτε από αυτούς που υποστηρίζουν την αστυνομία σ κάθε της κίνηση .Καλώς η κακώς γι αυτό μπήκα σε αυτό τ σώμα και είναι χαρά μ να προσπαθώ να ξεβρομίζω την κοινωνία από τέτοια αποβράσματα με κάθε προσωπικό μου κόστος!!!!»