Άδωνις Γεωργιάδης για Eurovision 2026: «Πιστεύω θα πάρει την πρώτη θέση ο Akylas, μου αρέσει αυτό το παιδί»

Η πρόβλεψη του υπουργού Υγείας για τον Akyla και την ελληνική συμμετοχή στον αποψινό τελικό

αδωνις γεωργιαδης
🎙️ Άκουσε το άρθρο

Τη δική του πρόβλεψη για την έκβαση του αποψινού μεγάλου τελικού της Eurovision 2026 και την πορεία της ελληνικής συμμετοχής μοιράστηκε σήμερα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, ο υπουργός δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό και τη θερμή υποστήριξή του προς τον νεαρό εκπρόσωπο της Ελλάδας, Akyla.

Συγκεκριμένα, εκφράζοντας την ξεκάθαρη συμπάθειά του προς τον καλλιτέχνη, ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Πιστεύω θα πάρει την πρώτη θέση , μου αρέσει αυτό το παιδί βγάζει πολύ θετική ενέργεια, πολύ τον έχω συμπαθήσει»

 

«Καρφιά» για την υπόθεση Ανδρουλάκη

Πέρα από τα μουσικά προγνωστικά, ο υπουργός Υγείας τοποθετήθηκε και σε τρέχοντα πολιτικά ζητήματα, σχολιάζοντας την παρατεταμένη δημόσια αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει σχετικά με το ακίνητο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο κ. Γεωργιάδης εξαπέλυσε βέλη κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, υποστηρίζοντας τα εξής:

«Ο κ . Ανδρουλάκης είπε κάτι πονηρό, λέει 1000 παίρνω εγώ μετά τους φόρους. Η σύμβαση ήταν 10.000 ευρώ το μήνα. Έχει πάρει 1,200 εκ ευρώ η οικογένεια Ανδρουλάκη. Δεν ήταν η σύμβαση με κυβέρνηση Καραμανλή, λέει ψέμματα, ήταν ήδη κυβέρνηση Παπανδρέου»

Προτιμώμενη πηγή στην Google

Προσθέστε το vradini.gr στις προτιμώμενες πηγές σας στη Google και δείτε περισσότερα άρθρα μας στις αναζητήσεις σας. Κάντε κλικ εδώ.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις, κάθε μέρα στο inbox σας

 
Διαβάστε επίσης