Άγρια «on air» αντιπαράθεση μεταξύ Γλαβίνα-Βούλτεψη για Υγεία, Μνημόνια και «Ζάππεια»

«Εσείς φέρατε τα Μνημόνια», είπε η υφυπουργός, για να απαντήσει ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ: «Δεν ντρέπεστε, πόσο ήταν το έλλειμμα;»

θανασης γλαβινας, γλαβινας βουλτεψη, βουλτεψη γλαβινας, βούλτεψη γλαβίνας

Ανέβηκαν κατακόρυφα οι τόνοι στην εκπομπή «One Talk», με τον Τάκη Χατζή στο κανάλι «ONE», κατά την αντιπαράθεση που είχαν ο Θανάσης Γλαβίνας, εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, και η υφυπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Σοφία Βούλτεψη.

Όλα ξεκίνησαν από την αναφορά του Θανάση Γλαβίνα σχετικά με την Υγεία και πιο συγκεκριμένα αναφορικά με τη δημιουργία του ΕΣΥ από το ΠΑΣΟΚ, καθώς «μέχρι εκείνη την εποχή, οι άνθρωποι στην επαρχία δεν είχαν δει γιατρό στη ζωή τους», όπως σχολίασε χαρακτηριστικά ο Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Τι λες τώρα;», του απάντησε η Σοφία Βούλτεψη, προσθέτοντας πως όλες οι πόλεις είχανε.

«Δεν είχανε τα χρήματα να πάνε και ζούσατε σε άλλη Ελλάδα… Πρόσβαση στα νοσοκομεία είχε το κράτος της Δεξιάς», απάντησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ.

«Όλες μου οι θείες νοσηλεύτηκαν πριν τον Πόλεμο στα νοσοκομεία», του είπε η κ. Βούλτεψη, με τον κ. Γλαβίνα να αντιδράει, λέγοντας πως «είναι η πριγκίπισσα της διαστρέβλωσης».

Η αναφορά της Σοφίας Βούλτεψη στα Μνημόνια και ότι τα έφερε το ΠΑΣΟΚ, είχε ως αποτέλεσμα ο διάλογος να οδηγηθεί σε σύγκρουση.

«Εμείς; Η κυβέρνηση Καραμανλή το έφερε!» απάντησε ο κ. Γλαβίνας.

«Πληρώσαμε τα εξοπλιστικά του Τσοχατζόπουλου», επέμεινε η κα Βούλτεψη. «Δεν ντρέπεστε; Πόσο ήταν το έλλειμμα;» ρωτούσε φωνάζοντας στο πλατό ο κ. Γλαβίνας.

«Είστε νέος και δεν διαβάζετε ιστορία» είπε με τη σειρά της η Σοφία Βούλτεψη, προσθέτοντας πως «τους εξοπλισμούς του Τσοχατζόπουλου τους πλήρωσε ο Καραμανλής», ενώ παρακάλεσε τον Τάκη Χατζή «να μην της φέρει ξανά πιτσιρικάδες στο πάνελ».
Ίσως σας ενδιαφέρουν