Ο Ανδρουλάκης για την παρουσία του στην εξέδρα για τον Ολυμπιακό: «Αμάρτησα για το παιδί μου»

Οι αποκαλύψεις του προέδρου του ΠΑΣΟΚ στη Φαίη Σκορδά για το πως ο 11χρονος γιος του έγινε Ολυμπιακός και για το φυλαγμένο χορτάρι από το παλιό «Καραϊσκάκης»

Ο Νίκος Ανδρουλάκης γνωστός για τα «παναθηναϊκά» του αισθήματα έδωσε… εξηγήσεις  για το ότι βρέθηκε στον τελικό του  Conference League  και είδε από την εξέδρα του  OPAP Arena  τη νίκη του Ολυμπιακού και την θριαμβευτική κατάκτηση του τροπαίου από τους ερυθρόλευκους. 

Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, συγκεκριμένα, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και αρχικά δήλωσε για ακόμα μία φορά ότι στηρίζει τον Παναθηναϊκό .

Ο «πράσινος» σε πολιτικά και αθλητικά ιδεώδη Νίκος Ανδρουλάκης, με αρκετή δόση χιούμορ ς τόνισε πως… αναγκάστηκε να πάει στον τελικό του Ολυμπιακού, για να συνοδεύσει τον 11χρονο γιο του, ο οποίος υποστηρίζει τους Πειραιώτες.

Αμάρτησε για το παιδί του

Έκανε, μάλιστα  και αποκαλύψεις, λέγοντας πως η μητέρα του παιδιού εκμεταλλεύτηκε την παραμονή του ιδίου στις Βρυξέλλες, για να τον κάνει φίλο του Ολυμπιακού, λέγοντας και μια χαρακτηριστική ιστορία.

«Αμάρτησα για το παιδί μου. Τι να κάνω; Η μαμά του εκμεταλλεύτηκε τα χρόνια που ήμουν στις Βρυξέλλες και τον έκανε Ολυμπιακό. Υπάρχει και κάτι φοβερό. Είχαν πάει μαζί στα ημιτελικά και μου λέει ένας φίλος μου που τους είδε ότι δεν φορούσε μόνο ο γιος μπλούζα του Ολυμπιακού, φορούσε και εκείνη, γιατί είναι φανατική.
Την παίρνω τηλέφωνο και της λέω: “πήγες 43 χρονών με την μπλούζα του Ολυμπιακού στο γήπεδο;”. Και μου απαντά: “όχι μόνο αυτό, ανέβηκα στο πατάρι της μάνας μου όπου φυλαγμένο χορτάρι από το γκρεμισμένο “Καραϊσκάκης” και το έκανα δώρο στον γιό μας”. Έχουμε εσωτερικό beef» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Ίσως σας ενδιαφέρουν