Χριστίνα Αλεξοπούλου: Η περιοδεία της στη Λέσβο με την Porsche μάλλον θα της κοστίσει στον ανασχηματισμό

Οι αντιδράσεις για το ύφος της υφυπουργού Υποδομών έφθασαν μέχρι το Μαξίμου και μάλλον θα της χρεωθεί η περιοδεία με το πολυτελές και θηριώδες τζιπ

Λίγο πριν τις ευρωεκλογές έφθασε για περιοδεία στη Λέσβο η υφυπουργός Υποδομών Χριστίνα Αλεξοπούλου.  Στο αεροδρόμιο την περίμενε ένας επιχειρηματίας και εκείνη επιβιβάστηκε στο πολυτελές αυτοκίνητό του μάρκας Porsche με το οποίο κινήθηκε σε όλη τη διάρκεια της περιοδείας της.

Η κ. Αλέξοπούλου έγινε βούκινο στον τοπικό τύπο και υπήρξαν και πολλές αντιδράσεις, σε αντίθεση με τον τοπικό βουλευτή, ο οποίος κινήθηκε με το δικό του ΙΧ και μάλιστα λαϊκής μάρκας.

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι οι αντιδράσεις για το ύφος της υφυπουργού Υποδομών έφθασαν μέχρι το Μαξίμου. Και όπως σημειώνει η Καθημερινή, ήταν που ήταν χαμηλές οι επιδόσεις της στο υπουργείο, ήρθε και η περιοδεία με το πολυτελές και θηριώδες τζιπ και το γλυκό έδεσε. Δηλαδή μάλλον θα της χρεωθεί και μάλλον δεν θα είναι στο επόμενο κυβερνητικό σχήμα.

Το πιο ωραίο όμως το φύλαξε η εφημερίδα για το τέλος. Το πιο ωραίο και ολίγον μυστηριώδες. Γιατί όπως γράφει ο Σταύρος Παπαντωνίου στη στήλη του Θεωρείο «και άλλος υπουργός έχει εμφανιστεί κατά κόρον με Πόρσε, αλλά δεν άνοιξε μύτη. Αλλά και αυτός- για διαφορετικούς λόγους- φαίνεται ότι δε θα συμμετάσχει στην επόμενη κυβέρνηση».

Ποιος είναι ο υπουργός με την Πόρσε δεν αποκάλυψε η εφημερίδα

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν