Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Νίκος Παπανδρέου στηρίζει Παύλο Γερουλάνο για την ηγεσία

Ο ευρωβουλευτής του κόμματος εκφράζει ανοιχτά τη στήριξή του στον βουλευτή Α’ Αθηνών και πρώην υπουργό για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ

παυλος γερουλανος, νικος παπανδρεου, παύλος γερουλάνος νίκος παπανδρέου, γερουλανος παπανδρεου, γερουλάνος παπανδρέου

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Τη στήριξή του στον βουλευτή Α’ Αθηνών του ΠΑΣΟΚ και πρώην υπουργό Παύλο Γερουλάνο εκφράζει με άρθρο του στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ο ευρωβουλευτής του κόμματος Νίκος Παπανδρέου.

Πιο συγκεκριμένα, στο άρθρο του στην «ΕΦ.ΣΥΝ.», ο κ. Παπανδρέου τονίζει μεταξύ άλλων τα εξής: «Στην παρούσα ιστορική συγκυρία η παράταξη έχει ανάγκη από έναν αρχηγό που θα συνθέσει πολιτικές, θα απελευθερώσει στελέχη, θα έχει διεθνές δίκτυο και ίδια γνώση της πραγματικής οικονομίας».

Και κλείνει επισημαίνοντας πως «κατά την προσωπική μου άποψη αυτά τα χαρακτηριστικά τα συγκεντρώνει ο Παύλος Γερουλάνος. Αν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος αποφασίσουν να του δώσουν την ιστορική αυτή ευκαιρία, πιστεύω ότι μπορεί να την αξιοποιήσει προς όφελος της παράταξης και της κοινωνίας».

αρθρο εφσυν, αρθρο εφσυν παπανδρεου γερουλανος, νίκος παπανδρέου παύλος γερουλάνος αρθρο εφσυν

Γερουλάνος: Ευχαριστώ τον Νίκο Παπανδρέου για τη στήριξή του

Με δήλωσή του ο Παύλος Γερουλάνος ευχαρίστησε τον ευρωβουλευτή του κόμματος για τη στήριξή του, αναφέροντας τα εξής:

«Κάθε λέξη στο άρθρο του Νίκου Παπανδρέου, στην Εφημερίδα των Συντακτών, περιγράφει την ιστορική αποστολή κάθε ηγεσίας στο ΠΑΣΟΚ:

Να συγκροτήσει ένα κόμμα πατριωτικό, με απόλυτη συναίσθηση των δυνατοτήτων της Ελλάδας στη διεθνή σκηνή, με πλήρη εικόνα της πραγματικής οικονομίας και, πρωτίστως, ανοιχτό στην κοινωνία και τις ανάγκες της, ικανό να αλλάξει το παραγωγικό και κοινωνικό μοντέλο της χώρας.

Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ που ενέπνευσε στο παρελθόν και μπορεί να εμπνεύσει ξανά τους πολίτες.

Γύρω από το οποίο μπορούν να συσπειρωθούν ξανά όλες εκείνες οι προοδευτικές δυνάμεις που νιώθουν απομονωμένες και αποξενωμένες.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τον Νίκο Παπανδρέου για την στήριξή του στην υποψηφιότητά μου. Και κυρίως, για τους λόγους που μου την προσφέρει. Βαθιά πολιτικοί, βαθιά συγκινητικοί».

Ακολουθήστε το vradini.gr στο Google News
Ίσως σας ενδιαφέρουν